Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra męża się u nas stołuje i mnie to przeszkadza

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem z teściami, siostra i jej syn mieszkają gdzie indziej (teściowie kupili jej czteropokojowe mieszkanie niedaleko nas), co więcej szwagierka mimo to codziennie przychodzi do nas ze swoim synem i jedzą z nami obiad i kolację, co więcej moi teściowie robią jej synowi kanapki do szkoły. Ja i moja szwagierka jesteśmy w konflikcie, szwagierka chciała się wyprowadzić i wtedy teściowie wpadli na pomysł, że kupią jej ten apartamentowiec. Mnie chodzi oto, że moje dzieci noszą byle jakie ubrania, jedzą jak najtaniej bo ja nie pracuję, mąż mało zarabia (ponad 2 tysiące), oddaje mi wszystkie pieniądze a szwagierka i jej syn przychodzą by objeść mnie oraz moje dzieci (mam syna i dwie córki).

Gość gość
wez sie jej zapytaj co dzisiaj robi na obiad jak przyjdzie i ze mozecie razem isc na zakupy np. albo zacznij ty do niej przylazic na obiadki ,

Gość gość
Jesteś na tyle dorosła żeby wychodzić za mąż i rodzić dzieci, ale nie na tyle dorosła żeby przeprowadzić poważną rozmowę?

Gość gość
A jak pójdę do pracy mam 7letniego syna, 3 letnie córki i teraz jestem w kolejnej ciąży. Mój mąż zarabia ale marne grosze na tyle osobową rodzinę. A szwagierka??? zarabia i przychodzi żreć do nas do domu, jeszcze moi teściowie zamiast jej coś powiedzieć to sami jej podtykają jedzenie pod nos. Raz jak zabrałam talerz szwagierce z kanapkami (pod pretekstem, że nie je) to teściowa kazała mi ten talerz zostawić.

Gość gość
Po co ci kolejne dziecko jak was nie stać? Nie wiesz co to antykoncepcja? PATOLOGIA

Gość gość
Może w ten sposób dają ci do zrozumienia żebyś się ogarnęła,poszła zarabiać pieniądze, a nie tylko rodzić dzieci w sytuacji kiedy was nie stać.Jesteś leniwa i do tego zazdrosna.