Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś przegląda nagrania z windy? Pytam serio.

Polecane posty

Gość gość

Myślałam, że dostanę zawału jak dzisiaj wsiadłam do windy i zobaczyłam, że w środku są zainstalowane kamery. Wczoraj trochę mnie poniosło z przyjacielem i jeśli ktoś by to zobaczył to byłoby mi strasznie wstyd.

Gość gość
nie wiem, ale nie wykluczam. Trudno najwyżej sobie pooglądają i tyle. Jakoś to znieśiesz. BYło minęło

Gość gość
hah powiem Ci że jak nic się w ten dzień nie stało-typu zdewastowanie windy albo kradzież czegoś itp to nie przegląda-chyba że akurat miał podgląd na tę kamerę hahahaha

Gość durnaautorka111
A po jakim czasie oni kasują te nagrania? Jestem dosłownie załamana:( Może ktoś ma informacje z pierwszej ręki bo np. pracuje w obsłudze wind. Jak to wygląda, macie bezpośredni podgląd na sytuację w windzie czy w ogóle to ignorujecie i tak jak ktoś napisał wcześniej oglądacie tylko w ekstremalnych przypadkach?

Gość gość
ja mam bezpośredni podgląd na wszystkie kamery łącznie z windą. poza tym nagrywane jest i nagranie jest do ok trzech tygodni.

Gość durnaautorka111
Mieszkam w apartamentowcu z recepcją (budynek ma 21 pięter). Czy na recepcji mają bezpośredni podgląd? Boże, jeśli ci staruszkowie z ochrony to oglądali to ja się chyba wyprowadzam!

Gość gość
powinni mieć ale niekoniecznie musieli oglądać. popatrz im w oczy to poznasz czy widzieli:D a może nie takie rzeczy widzieli?

Gość gość
normalnie jest tak, że wszystkie kamery nagrywaja a przegląda się nagrania jak się coś stanie. ale pewna liczba osób, np administratorzy, portierzy, zarząd wspólnoty ma podgląd na wszystkie kamery w czasie rzeczywistym.

Gość gość
teraz wszyscy sobie przejrzą co wyrabiałaś w tej windzie:D pewnie będą oglądać z popcornem w ręku

Gość durnaautorka111
21;03 - nie dobijaj mnie, własnie tego się obawiam a było gorąco oj było:(