Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się do czegoś przyznać, proszę przeczytajcie ten temat, to was też dotyczy

Polecane posty

Gość gość

W dniu dzisiejszym mam wolne od pracy wiec postanowiłem podzielić się z wami moimi spostrzeżeniami. Otóż od 2 lat pracuje w zakładach mięsnych na linii produkcji parówek ( nie będę wymieniał nazwy firmy z wiadomych względów) w związku z tym często lubię, jak nikt nie widzi wrzucać do mieszalnika gdzie jest wyrabiane mięso na parówki różnie rzeczy trochę przynoszę g****a lub mocz, też lubię pluć oraz spermę swoją czasem wleje. A najbardziej uwielbiam kiedy chodzę po hipermarkecie i widzę jak wy kafetarianie kupujecie parówki i wpie/rda/la/cie je z uśmiechem, mógłbym wykonywać swoją pracę nawet za darmo:)

Gość gość
zle trafiles ja akurat nie kupuje parówek

Ojej a wiesz że ta cicha satysfakcja która Cię rozpiera gdy chodzisz po markecie i obserwujesz parówkożerców jest chorobą psychiczną? Prędko, prędko do doktora, bo główeczka bardzo chora :D

Gość gość
Nic co ludzkie niejest nam obce. Tak wiec sram na ciebie i twoje zafajdane parowki poj***e:-)

Gość gość
Ale żresz inne rzeczy które możliwe że są tak samo robione jak te twoje spermo - parówki ;) Wal się po.......e ;)

Gość gość
I co prawda boli, wiele razy na pewno jedliście parówki z moją SPERMĄ :)

Gość gość
Czyste bialko. Za darmoszke dolewasz? Powiedz szefowi ze zadasz podwyzki frajerze:-)

Gość gość
Już mam dla was drodzy kafetarianie naszykowane świeżutkie gó/w/no, wiec jak w poniedziałek pójdę do pracy, to najpóźniej we wtorek będziecie je wpi/er/da/lać :)

Sperma jest zdrowa, urynoterapia również rozsławiona w świecie....zatem dziękujemy Ci za kurację ;)

Gość gość
Dodajesz g***o? To zryj wiecej piepszu lubie ostra musztarde psi wytrysku:-)

Gość gość
Najlepiej i najszybciej to sperma się miesza lub mocz, szybko można wlać i za sekundę jest już wymieszanie, najbardziej się ryzykuje kiedy się wrzuca gó/w/no, czasami trudno to wymieszać, zwłaszcza jak jest twarde, bo sraczka to szybko się w wchłania się w mięso.

Gość berenka
ee, jak tak anonimowo, to zes ch.. a nie bohater

Gość gość
Właśnie przyszedłem ze sklepu gdzie rodzina z dwójką dzieci kupili 2 opakowania tych parówek, nawet nie wiedzą że będą wp/ier/dalać dzisiaj na kolację moje gó/wn/a, a swoją drogą jestem ciekaw czy jego żonie będzie smakowała moja sperma???

Gość gość
temat zgłoszony na policje, powiedzieli, że stwarzasz zagrożenie dla życia i zdrowia ludzi i się tym zajmą :)