Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie nosicie kolczyki? Jaką biżuterię lubicie?

Polecane posty

Gość gość
Srebrna i metalowa. W tej chwili mam kolczyki ze stali.

Gość gość
Nie nosze kolczyków. Niczego innego wlasciwie z biżuterii też nie nosze. mam jakieś i złote i srebrne lańcuszki, rzemykowe ozdoby (te lubię chyba najbardziej), korale... ale jakos nie mam głowy do takich pierdół. Ogólnei podobaja mi się rózne rzemyki+do tego metalowe dodatki, albo delikatne, białe złoto (motywy kwiatowe itp)

Gość karina1989
Ja przeważnie nosze komplety kolczyki plus zawieszka i tylko srebrne. Zloty mam jedynie pierścionek zaręczynowy i obrączkę. Niby noszenie zlota i srebra razem to wiocha ale mam to gleboko w ...

Gość gość
Z galerii artystycznej,hand made,albo z sieciówki w odpowiednim kolorze,jeśli mi sie podoba.

Gość gość
Ja nosze zloty lancuszek, zlota branzoletke, obraczke, pierscionek zareczynowy, mam w uszach po 3 dziurki i tez nosze 3 pary zlotych kolczykow. Lubie czasem zaszalecni doloze jakas bransoletke z sieciowek jakas z koralikow czy cos.

Gość gość
a kolczyki długie czy takie wkrętki?

Gość gość
W tej chwili dwie pary wkretow i jedna dlugich

Gość gość
Juz nie nosze przestała mi sie jakakolwiek bizuteria podobac

Gość gość
kocham i ostatnio sporo na to wydaję, marze o różówym złocie i białym, marzę o kwarcu i o długich cyrkoniowych kolczykach z apartu, takiech długich i błyszczących jak gwiazda filmowa, nie wiem do czego będe je nosić, ale to moje marzenia, a te powinno sie spełniac

Gość gość
ja nosze orginalna bizuterie zloto ktore kupilam lub dostalm maja dla mn ogromna wartosc pamiatkowa

Gość gość
Ja dostałam niewiele, resztę kupiłam sama, ale to nic, lubię, pracuję, to sobie kupuję, skoro mam ochotę i skoro mnie cieszy, to ma sens

Gość gość
a skąd bierzesz kolczyki artystyczne?

Gość gość
Te same sklepy co sprzedaja magiczne krysztaly i kadzidelka

Gość gość
to ja takich nie mam...ale to nic

Gość gość
Cale zycie nosilam srebro. Odwidzialo mi sie niadwno jak przekroczylam 25. Mam zlote kropki w uszach w jednym cztery w drugim jeden. Na nadgarstku dwie zlote bransoletki jedna z podkowa a druga z krzyzem. Na dloni zlota obraczka i zareczynowy w pepku mala zlota kropka. Na szyi nic nie lubie. Ewentualnie myslalam o bardzo cienkim ledwo widocznym zlotym lancuszku

Gość gość
zabawne, ja też polubiłam złoto w tym wieku;-) ale delikatne, niezbyt ostentacyjne, zwłaszcza jeśli mowa o żółtym złocie, zbyt ostentacyjne jest babskie, ale białe i różowe może być bardziej wyraźne, szczególnie białe