Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pij mleko, będziesz wielki jak KROWA

Polecane posty

Gość gość

Zgadzacie się z tym?

Gość gość
Oczywiście jeśli mowa o dzieciach. Mleko krowie w tym modyfikowane przyspiesza naturalne tempo wzrostu. Dzieci na mm są pędzone jak warzywa na sztucznych nawozach.

Nie zgodzę się. Moja dwulatka jest od urodzenia na mm i nie należy do grubych ( 84 cm i 12,5 kg)

Tez się nie zgodzę znajomej corka jest na mm praktycznie od urodzenia a mala jej wazy 5300 moja na piersi wazy 5400 miedzy nimi tydzień różnicy jest :)

Gość gość
Też niedawno czytałam o tym, że krowie mleko na dziecko działa tak, ze ono rośnie nieproporcjonalnie do przygotowania narządów do funkcjonowania. W sensie, że ciało rośnie za szybko. I wszystko wydaje się być w porządku, a np. koło 20 człowiek zaczyna mieć pierwsze problemy ze zdrowiem, np. bolące stawy albo coś z jelitami i rzadko kiedy ktoś trafia na to, że to wynik za szybkiego wzrostu. Ciało nie miało czasu przygotować się tylko wyrosło za szybko przez co niektóre organy mogą nie funkcjonować prawidłowo.

Gość gość
a mojej kuzynki córka, na mm prawie od poczatku i jak miala pol roczku to potroila swoja wage urodzeniowa!