Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzis robilyscie razem z dzieckiem? Szczerze.

Polecane posty

Gość gość

Nie wliczajac czynnosci "ogladalam tv, dziecko sie obok bawilo i odpowiadalam co 15 min". Szczerze.

Gość gość
Do wujka trynkiewicza Dalam

Gość gość
jechalam dzis autobusem pewnie z godzine naprzeciw matka z dzieckiem, na oko trzyletnim matka z gatunku: poszlabym na film od 18 lat, jakbym pokazala studencka legitymacje starszej siostry, ale szkoda ze nie mam z kim zostawic dziecka... dzieciak nawijal do matki non-stop, matka tez nawijala, ale na telefonie, odrywajac sie co 5 min zeby rzucic przez ramie: tak, nie, zobaczymy, nie wierc sie cala droge przykry widok

Gość Matka4latka
Budowaliśmy posterunek policji z LEGO. Później (tematycznie) pościg po domu. Ja, jak zwykle, złodziejaszek, mój synek policjant. Rysowaliśmy przedmioty znajdujące się w domu (kto szybciej zgadnie co będzie narysowane). Łaskotaliśmy się nawzajem drąc i śmiejąc się przy tym niemiłosiernie. Robiliśmy spagetti z ciastoliny. Upiekliśmy pysznego murzynka z polewą. Z resztek polewy robiliśmy sobie nawzajem piegi na nosie. Po kąpieli, już na podusi synek szepnął do mnie: "nigdy mnie nie zostawiaj, kocham cię mamusiu". Zauważyłam, że tylko przy nim potrafię śmiać się na głos...

Gość gość
nic- lezalam w lozku mam angine , dopiero teraz wstalam :o

Gość gość
Moja ma 1,5 roku. Rano bylysmy na zakupach, do domu i po nowa zabawke( dzis sama sobie ja wybra) w drodze do domu juz ja testowalysmy. Pozniej bylysmy na podworku korzystac z pogody, troche sie pobawilysmy i poszlysmy do ogrodu na maliny.:) pozniej w domu troche gry w pilke, ogladanie ksiazeczek, no i wyglupy na lozku. I dzuen sie skonczyl. Kolacja kaliel i loszla spac ;)

Gość gość
wysłałem gnojka by coś wysępił pod żabką. na szlugi i na nalewkę. duży szczyl już jest 5.5 roku ma to sobie już radzi

Gość gość
Matka 4 latka.. czyli opier/dalałaś się cały dzień.

Gość gość
Byliśmy w kościele i na spacerze :) Teraz ja pisze tłumaczenia do pracy , a syn lepi pierogi ze starsza siostrą

Gość gość
To dziecko od matki4latka, ma jakąś traumę. Pewnie patologiczna rodzina.