Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zła mamuśka

Jestem zła z powodu konkursu dla dzieci, to nie fair

Polecane posty

Gość gość zła mamuśka

Dwa dni temu ruszył konkurs w mojej wojewódzkiej gazecie na zdjęcie dziecka. Do wygrania jest sesja okładkowa i inne nagrody. Zgłosiłam swoją córkę chociaż nigdy nie brałam udziału w żadnym konkursie tymbardziej dla dzieci. I co? Już mi się tego odechciewa bo jako pkt liczą się raz dziennie kliki na fb lub nieograniczona liczba smsów, która dodatkowo jest mnożona jako 6pkt za sms. Zmobilizowałam całą rodzinę i znajomych,wszyscy wysyłamy smsy na tyle ile możemy,ale w konkursie jest kilkoro dzieci, którym te pkt nabijają się przez cały dzień non stop. Widać rodzice mają tel służbowe i nie muszą się martwić o rachunek albo mają jakiś inny sposób. I to mnie wkurza bo to trochę nie fair,powinny być równe szanse jakiś limit dzienny smsów. Inni rodzice też komentują, że to bez sensu. A te kilkoro dzieci z największą ilością pkt mają już zdjecia z sesji profesjonalnych porobione. Ech...

Gość gość
"Widać rodzice mają tel służbowe i nie muszą się martwić o rachunek albo mają jakiś inny sposób." x pomówienie?

Gość gość
A może twoje dziecko wcale nie jest takie ładne?

Gość gość
No cóż widać, że brakuje ci realnych problemów w życiu. Tylko pogratulować.