Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisałam mu coś nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z kimś ,ale jest to na razie świeża znajomość i jak ustaliliśmy bez zobowiązań... on wieczorem napisał coś takiego " chyba dzisiaj zwariuję z tymi ludźmi z pracy, oni nie wiedzą kompletnie co mówią, jak tak dalej pójdzie to chyba poszukamy pracy razem "- raczej nie pisał tego na poważnie bo takiej dość dobrej pracy na kierowniczym stanowisku by nie zmienił, a ja własnie szukam pracy. A ja na to mu odpisałam : Ludzie może się nie znają ,ale ważne ,że ty wiesz jak tym wszystkim pokierować i się na tym znasz, ale jeśli będziesz bardzo chciał to poszukamy razem " I do teraz mi nie odpisał... mógł to jakoś źle zrozumieć ,że mi na nim za bardzo zalezy itd? w sumie to napisałam to trochę bez namysłu

Gość gość
zawsze rozmieszaja mnie takie watki w ktorych gupie baby ujawniaja korespondencje ---on napisal mi tak, a ja odpisalam mu tak ---czy dobrze odpisalam? co o tym sadzicie? :D koórwa jakie to zalosne :D

Gość gość
no i dobrze ja też założyłam taki temat i mam to gdzieś czy pomyslisz czy to zalosne bo i tak jestem tu anonimowa więc naprawde twoja opinia nic dla mnie akurat nie znaczy ;)

Gość gość
żałosne to są nowe projekty cafe oraz takie ćwoki co siedzą i sie podniecają wpisami innych

Gość gość
Napisałaś mu normalnie, nie odpisał bo ma zapieprz .

Gość gość
daj spokój, jeszcze odpisze, faceci nie przywiązują takiej wagi do smsowania

Gość gość
no i wreszcie konkretne odpowiedzi na temat ;) dzięki :*