Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę urodzić dziecka ponieważ nie mieści mi się do pochwy kulka geishy o śre

Polecane posty

Gość gość

dnicy 3 cm. Nie jestem w stanie jej sobie wsadzić. Jak nie wejdzie kulka, to tym bardziej nie wyjdzie dziecko, albo wyjdzie,a potem to nie tylko kulki będę sobie wsadzać, ale i całą dłoń i butlę mineralnej;-//

Gość gość
a mi się nie mieści w głowie, żeby takie durne dziewczyny były :(

Gość gość
No ale przecież to nie są jedyne powody.

Gość gość
no niestety ale główka Ci przejdźie ale później jest już problem - żadna kobieta się nie przyzna ale dla własnego komfortu lepiej nie rodzić tylko adoptować poród to nie jest takie hop siup - kupa krwi bólu i popękanych i szytych kawałków. No i te cuda po 6 tyg krwawienia - niektóre to usiąść na tyłku dobrze nie mogą tylko na dmuchanym kółeczku.... To nie jest sport dla delikatnych kobiet wychowanych na garnierach i lorealach.

Gość gość
a co ma garnier to tego? To chciałbyś kaszalota z tłustymi włosami, byle dziarska chłopka i żeby jej globus przechodził?

Gość gość
no potem rozklapicha murowana,niema sensu rodzic dzieci tylko frajerki i pasztety rodza

Gość gość
garnier to taka metafora - kultu pięknego ciała i delikatności w którym nie ma miejsca na rozstępy, ból i krew.

Gość gość
ale co wynika z twojej wypowiedzi o lorealach? tow końcu jakiej kobiety ty byś chciał? a to, że ktos nie chce bólu i krwi, to raczej normalne.

Gość gość
wynika to że dzisiejsze kobiety wychowane na sztucznie wykreowanym przez mas media kulcie ciała są coraz gorzej przygotowane do masakry nazywanej potocznie porodem - wiele kobiet po traumatycznych przejściach nigdy się nie zdecyduje na 2 dziecko. A każdy nawet najmniejszy rozstęp jest powodem do depresji. Moja kobieta też jest ofiarą tego systemu - panicznie boi się ciąży ale akurat nie ze względu na estetykę ciała ale z powodu nadmiernej wiedzy w tej dziedzinie - zdaj sobie sprawę że poród to masa bólu, i możliwa masa komplikacji z czego najmniejszy problem to nietrzymanie moczy i wypadająca macica.

Gość gość
ale jak oceniasz to zjawikso? czy będą kobieta nie bałbyś się? wiesz, to jest powód dla którego kobiety w niektórych rejonach świata wciąż nie są kształcone. bo lepiej, by były nieświadome. Opłaca się to ziemi, by kobiety nie umiały siegać po wiedze.