Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateBush89

Nie umiem być w żadnym związku

Polecane posty

Gość KateBush89

Jestem zbyt niezależna i uparta, by z kimkolwiek być w związku, nie lubię, jak ktoś nade mną dominuje i próbuje stłumić moją indywidualność, w dodatku jestem z natury samotnikiem i poza sprawdzoną grupką przyjaciół ograniczam kontakt z ludźmi do minimum. W stosunku do mężczyzn pozostaję nieufna i ostrożna; nawet jeśli ktoś bardzo mi się podoba w ogóle tego nie okazuję, przekonana, że nic z tego nie wyjdzie. Z drugiej strony coraz częściej doskwiera mi samotność i w głębi duszy marzę o drugiej połówce. Pytanie tylko, czy ktoś jest w stanie pokochać taką dziewczynę?

Gość gość
mam podobnie i mysle, ze bardzo malo facetow chce sie z czyms takim zmierzyc, wszystkie znajome, ktore sa w zwiazkach musialy sie zmienic, zatracic swoja dawna osobowosc, zrezygnowac z czegos waznego, "sprzedac sie" ze tak to ujmę :D

Gość KateBush89
Zadałam pytanie i czekam na odpowiedzi. :)

Gość gość
Dzięki za odzew. :) No właśnie problem w tym, że ja nie chcę się zmieniać dla kogoś. Jestem indywidualistką, która potrzebuje dużo wolności i chce pozostać wierna swoim pasjom i poglądom. Dlatego też trudno mi znaleźć drugą połówkę, bo faceci chcą na ogół być górą w związku, a ja czegoś takiego nie uznaję. Albo jestem z kimś na równorzędnej pozycji, albo nie wchodzę w to. Mam świadomość tego, że nie mam łatwego charakteru i pracuję nad sobą, ale też nie będę naginać siebie samej tylko po to, by ktoś mnie zaakceptował taką, jaką jestem. Kiedyś już popełniłam ten błąd i bardzo tego żałowałam.

Gość gość
KateBush a jaki zawód wykonujesz?

Gość gość
ja poznalam przystojnych facetow.ale nic z tego nie wyszlo.

Gość gość
Pracuję jako przewodnik wycieczek. :)

Gość gość
Ja też poznaję wielu fajnych facetów, zdarzało się, że bardzo im na mnie zależało, ale nic z tego nie wychodziło. Właśnie dlatego, że uciekałam. Teraz też to robię. Poznałam niedawno starszego ode mnie o 7 lat chłopaka, któremu wpadłam w oko (ciągle do mnie pisze na fb, zaprasza na kawę), i choć też mi się bardzo podoba, to trzymam dystans. Boję się tego uczucia, które się rodzi i jego konsekwencji.

Gość gość
do odwaznych swiat nalezy.

Gość gość
Próbuję, ale tak się obawiam, że on nie traktuje naszej znajomości poważnie i chce mnie tylko zbajerować tymi miłymi słówkami. Tymczasem ja traktuję to poważnie.

Gość gość
Ja tez nie potrzebuje zwiazku, tylko sexu i poprzytulac sie czasem :)

Gość gość
Ja niby też, związki zawsze mnie przerażały, ale ostatnio zatęskniłam za bratnią duszą. Mam co prawda przyjaciół, ale mimo wszystko to nie to samo co facet. Niestety ciężko mi poznać takiego, któremu nie przeszkadzałoby to, jaka jestem. Faceci jednak wolą bardziej delikatne, uległe kobiety, a ja taka nie jestem. Może i gdzieś tam pod spodem jestem wrażliwa, ale mocno to kamufluję. Życie nauczyło mnie, że trzeba mieć twardą dupę i samemu sobie z wszystkim radzić. Dlatego trudno mi siebie wyobrazić w związku.

Gość gość
jak sie z nim spotkasz to zobaczysz jaki jest.

Gość gość
nie mozna byc taka twarda.

Gość gość
kocham Kate Bush i tez jestem 89 :3

Gość gość
Hiszpanska Noc.... Przepiękna... chyba się zakocham...

Gość gość
Hiszpanska noc w Polsce? :)

Gość gość
ja tez jestem sama i chyba juz nikogo nie znajde.