Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarzucają mi operacje plastyczne i zabiegi odmładzające

Polecane posty

Gość gość

Mam 40 lat i ani jednej zmarszczki Koleżanki nie wierzą że taka jest moja uroda Jedna z nich powtórzyła mi wypowiedź drugiej kiedy mnie zobaczyła po 20 latach: ,,ebana nic się nie zmieniła!" Oczywiście nikt nie wierzy że czas jest dla mnie taki łaskawy i już nawet podejrzewają że ja śpię na forsie i tylko pozory zachowuję... Co robić?

Gość gość
chwalisz się czy żalisz?

Gość gość
No nie nie chciałabym żeby ktoś mnie tutaj rozpoznał. Ale trochę mnie to martwi, bo za moimi plecami mówi się o tym że ja zwyczajnie kłamię. A ja nie kłamię. Mało tego to uważam że się postarzałam i coś chciałabym z tym zrobić. Jednak wolę o tym głośno nie mówic, żeby mnie nie posądziły że jestem nienormalna i pier...lę głupoty Jednak jak sprawić by mi nie wmawiały że w kwestii cery nie kłamię i nie mam żadnych liftingów botoksów i innych cudów?

Gość gość
Żalę się że mi nie wierzą i oskarżają o to że wydaję majątek na medycynę estetyczną.

Gość gość
a ja zrobiłam sobie lifting i co z tego ? za swoje pieniądze, więc mam to w d***e co inni o tym myślą

Gość gość
Fakt lubię taką dietę kolagenową trochę Bo nic co galaretowate nie jest mi obce i uwielbiam zarówno mięsne jaki i owocowe i różne wywary i owoce leśne-a przecież to wszystko kolagen jest, więc pewnie dlatego taka gładka jestem. Z kosmetykami nie eksperymentuję i od zawsze używam profesjonalnej linii.

Gość gość
Ja sobie nie zrobiłam bo po pierwsze nie stać mnie a po drugie to chyba bolesne jest a ja nie trawię bólu.

Gość gość
ja mam 45 i ani jednej zmarszczki, nikt mi nie wierzy ile mam lat, ale operacji mi nie zarzucają... :)

Gość Amanda Sz
Mi też, a ja po prostu dbam o siebie. Uważam na to co jem. Rzadko przekracza to 1500 kalorii. A na dodatek ostatnio stosuje kremy beeyes. No i bardzo dużo pływam.

Gość gość
co to znaczy "zarzucają" ??, raczej zazdroszczą

Gość gość
A ja mam 60 lat i tez nie mam zmarszczek. Kilka operacji plastycznych mam już za sobą i wyglądam cudownie. Zaczełam dobierać sobie coraz młodsze koleżanki, bo z tym w moim wieku źle się czułam.

Gość Zofia 80 lat
A ja mam 80 lat i też nie mam zmarszczek. Od 30 lat systematycznie stosuję urynoterapie i fekalioterapie i muszę przyznać, że efekty są niesamowite! Niejedna z moich sąsiadek już w grobie leży inne wyglądają jak chodząca śmierć, a ja wciąż ten błysk w oku jak za komuny.