Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaaaaalina12789

Związek może zacząć się od seksu ?

Polecane posty

Gość Michaaaaalina12789

Myślicie, że związek ma szanse zacząć się od seksu ? Poznaliśmy się przypadkiem, u mnie w pracy(w restauracji), generalnie, że ciągle jestem w biegu nie wyglądam zawsze idealnie. Najpierw były sporadyczne rozmowy... śmiechy i uśmieszki. Któregoś dnia, przeszliśmy na 'Ty'. Po czasie przenieśliśmy się na Fb. Później częsciej przychodził do mnie do pracy... Rozmów coraz więcej... mieliśmy iść razem na saune, ale wyszło tak, że skończyliśmy w łóżku... Jak przyszłam do niego wyglądałam naprawdę ładnie, rozmawialiśmy wcześniej chyba z 2 h, piliśmy dobre wina (troszkę z każdego rodzaju)... dopiero później był seks... Było pięknie, tak jak oboje lubimy bez skrępowania... Po wszystkim jeszcze siedzieliśmy jeszcze troche razem, później dostałam ręcznik, który był w jego mieszkaniu dla mnie i zawsze wisiał w łazience. Niestety nie ma on tyle czasu ile ja bym chciała, aby go miał... Dodam, że jest między nami różnica wieku ja mam 22 a on 33 ... Pociąga mnie w nim dosłownie wszystko... Myślicie, że warto ?

Gość gość
Zawsze warto. Bez inwestycji nigdy sie nie dowiesz czy było warto. Wyjscia są dwa albo okaze sie z tego materiał na zwiazek, albo przelotny romans.

Gość Michaaaaalina12789
Masz racje, ale nie zaczne go wypytywać po tych kilku tygodniach

Gość gość
wcale się nie zaczął od sexu... jeśli na pierwszym spotkaniu z nim byś wylądowała w jego łóżku to wtedy mogłabyś tak mówić...

Gość gośćMichaaaaalina12789
Tylko ten jego brak czasu... a ja mu nie chce się napraszać...

Gość poruszenie_W_bokserkach
teraz każde wasze spotkanie będzie się kończyło seksem więc jeśli to lubisz to czemu nie. ;)

Gość Michaaaaalina12789
chce go dla siebie, miec na codzien, budzic sie obok