Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kamerka w pokoju

Polecane posty

Gość gość

Jak można skutecznie sprawdzić czy nie ma się zamontowanej jakiejś ukrytej kamerki w pokoju. Wynajmujemy pokój i jestem prawie przekonana że facet ma jakiś podgląd pokoju.

Gość gość
to wykrywa chyba tylko bezprzewodowe

Gość gość
mieszkam od dwóch tygodni i już trzy razy wszedł jak byłam nago w pokoju. I tylko wtedy nie zapukał najpierw, a tak zawsze puka nim wejdzie. Wydaje mi sie że ma jakiś podgląd pokoju.

Gość gość
9:45 widział Twoją pipke studentko?

Gość domanski
swego czasu z racji wykonywanego zawodu korzystałem z takiego wykrywacza kamer: www.spy-center.pl/detektor-kamer-i-podsluchow-cc308-p-68.html i sie sprawdzał

Gość gość
Na 100 procent ma. I co teraz z tym zrobisz?

Gość gość
ja też wynajmuję studentkom pokoje. mam kamerki i one nie mają pojęcia o tym. kiedyś nawet słyszałem jak rozmawiały po wprowadzeniu że trzeba dokładnie obejrzeć łazienkę bo może być kamerka jakaś. a akurat tam nie ma żadnej.

Gość lebioda89
W takiej sytuacji chyba najlepiej sprawdzic pomieszczenie za pomocą wykrywacza kamer: www.alfatronik.com.pl/wykrywacze-kamer-wykrywacze-optyczne-c-41_115.html

Gość annt09
Jesli naprawdę macie kamerę to na niezłego własciciela trafiłyscie. Też myślę, że najlepiej byłoby użyc wykrywacza, te najtańsze kosztują już ok 130 zł: www.sklep-seko.pl/?pages=wykrywacze_k/cc

Gość gość
Ja wynajmuje dwóm studentkom po pokoju. Zamontowałem im kamerki w telewizorze, tam się tego nie spodziewają i nie znajdą. Spędzają przy nim w sumie najwięcej czasu. Do tego obok na ścianie powiesiłem lustro.. Potrafią długo się w nim przeglądać, a stoją pół metra od kamerki. Szczególnie jedna ciągle się nago przegląda. Do tego wiem kiedy mam wejść do pokoju żeby była rozebrana.