Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to głupie i dziecinne co robię?

Polecane posty

Gość gość

jestem juz dorosla bo mam 21 lat ,ale przed pierwszymi randkami z facetem spisuje sbie tematy do rozmów w komórce bo jak sie pojawi pustka w głowie to zawsze spojrzę do tel i już mam nastepny temat, o czy zagadnąć... jestem dziwna , prawda? :D narazie zdaje to egzamin nawet...

Gość gość
Ja mam 31,ale jak byłam w twoim wieku robiłam to samo:)

Gość gość
w ilu bylas zwiazkach?

Gość gość
dla mnie to głupie :/ wiesz po czym poznać udaną randkę i szansę na to, że może być coś więcej ? luźna, płynna i naturalna rozmowa od obojga ludzi - może być sztywno z początku, ale to normalne. Bo jeżeli są to tylko tematy zawężone do jakichś tam ram i zwykłe odbijanie piłeczki żeby nie było nudno czy cicho...daruj sobie :) No ale, młoda jesteś, każdy musi się w tym odnaleźć.

Gość gość
w kilku ;) ale zawsze na poczatku robię podobnie... bo na początku czest nie wiem o czym dalej mówić, a tak t zerknę do tel i już wiem ;) tak sobie myślałam co by było jakby to się wydało przez przypadek np by je przeczytał to byłby obciach stulecia :D

Gość gość
właśnie rozmowa była luźna i płynna, nawet on powiedział sam z siebie ,że super się ze mna rozmawia :D tylko nie wiedział dzieki czemu hehe

Gość gość
Własnie widac jak Ci to wychodzi skoro byłas w kilku zwiazkach .