Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętny człowiek

Brak radości i pozytywnych emocji

Polecane posty

Gość Przeciętny człowiek

Wszystko zaczęło się jakoś w czerwcu tego roku , było to miesiąc po tym jak zostawiła mnie dziewczyna którą kochałem nad życie i miałem nadzieje na przyszłość. Zraniła mnie strasznie ponieważ była to moja pierwsza poważna kobieta,wcześniej były to przelotne znajomości (bez seksu) ale pocałunki i uściski były. Z tą było inaczej kochaliśmy się ale ona nagle się odkochała , była pierwszą Kobietą z którą uprawiałem seks i która odwzajemniała miłość do mnie, zawsze była to miłość z mojej strony a z drugiej klapa. Dopiero po miesiącu odczułem ból po stracie tak ważnej dla mnie osoby miałem małą depresję i popadłem w alkoholizm ale z niego wyszedłem samemu. W między czasie miałem na krótki czas kochankę, a także nawiązywałem kontakty na etapie tak zwanego kręcenia z pewną dziewczyną ale to nie było to i złamałem jej serce nie potrzebnie a stało się tak gdyż byłem zagubiony i zdesperowany. Wakacje minęły jestem sam, ciężko żeby znaleźć kogoś dla mnie, raczej małe zainteresowanie jest mną. Przez te wszystkie sytuacje z ostatniego czasu czuje się nieszczęśliwy widocznie uzależniłem się od bliskości i czułości z kobietą. Nic mnie w tym momencie nie cieszy mam ogromną potrzebę miłości ze strony kobiety ale z tego co widzę jest to nie możliwe. Mam 23 lata. Co robić żeby znaleźć jakiś cel w życiu i coś co spowoduje że znowu będę się cieszył ze zwykłych rzeczy. Można odjąć znalezienie kobiety bo to nie jest proste w moim przypadku.., Może jakaś pasja? Może się wyprowadzić gdyż mieszkam w okolicy wiosek itp. Proszę o wyrozumiałe odpowiedzi i z góry dziękuję :)

Gość gość
znajdź sobie jakieś hobby, myśl pozytywnie czas goi rany , jesteś jeszcze młody na pewno jeszcze poznasz dziewczynę :)