Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gocha89

Będę mamą po raz trzeci...

Polecane posty

Dziś zrobiłam test ku mojemu przerażeniu wyszły dwie kreseczki. 8 miesięcy temu zostałam mamą po raz drugi. Moje obydwie ciąże były planowane. Zabezpieczaliśmy się z mężem ale jak widać coś poszło nie tak. Boje się co ludzie powiedzą, jak sobie dam rade...

Gość gość
No to bedzie trzecie do kompletu. Bedzie weselej :)

Gość gość
to po jakiego grzyba dałaś doopy?

Gość gość
olej to co ludzie powiedzą, a rade dacie bo nie macie wyjscia ;) tez mam 3 dzieci ale róznica miedzy synami a córka to 6 i 9 lat wiec było mi łatwiej, dobra organizacja i dasz rade ;)

Musze dać rade teraz już nie mam wyboru, chociaż nadal mam nadzieje że się okaże że to pomyłka.

Gość gość
gocha89, to teraz żebraj na kafe o ubrania dla dziecka

Nie mam zamiaru o nic żebrać! Nie napisałam tu po to żeby ktoś się nade mną użalał! Nigdzie nie znalazłam podobnego wątku, a jestem pełna obaw co w mojej sytuacji jest chyba normalne!!!

Gość gość
A ja gratuluję jeśli to będzie pewne,wielu parom dziecko marzy się od lat doceń to,a jak sobie poradzisz?jak trzeba,to nie ma przeproś i się daje radę :) powodzenia :D

Minęło ponad dwa lata, mimo moich obaw i czarnych myśli urodziłam moją niespodziankę. Miałam rację ludzie mnie oceniają, moje dzieci przeliczają na pieniądze. A mimo to nie żałuję, mam wspaniałe dzieci. Wcale nie jest tak strasznie z dziećmi rok po roku jak wszyscy mi mówili.

Gość gość
Gratuluję i odwagi - będzie dobrze :) Takie słodkie niespodzianki sa najlepsze. Ja mam dwoje i juz za późno na rodzenie dzieci, i strasznie żałuję, ze nie ma trzeciego, a nawet czwartego.

Gość gość
Teraz to już nawet nie poczujesz jak wyleci :D

Gość gość
dzieci sa błogosławieństwem ofiaruj dzieci Bogu a on nimi sie zajmie będą pod ochraną nic im sie nie stanie