Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO co On chce zwiazku ? Mi wystarcza tylko SEX,ale zwiazku nie chce

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie jakies od jakis 5-ciu lat Obydwoje mieszkamy za granica ,on jest Arabem-muzulmaninemod malego meiszka w Belgi ,ma papiery belgijskie ,muzulmaninem jest ale niezbyt praktykujacym-pije alkohol... Spotykamy sie na sex klocimy cisza i znow spotykamy , on czesto powtarza ,mowi ze chce cos wiecej ,ale tyle razy mu powatrzam ,ze nie jestesmy dla siebie i ze Ja nie szukam faceta ,zwiazku.. Spoytakm sie z nim na sex ,bo lubie go jako osobe,pociaga mnie i czasami potrzebuje sexu jak kazdy czlowiek ,ale nie jestem gotowa,nie chce zwiazku,nie rozumiem skoro ma sex ze mna czasami ,to po co chce zwiazku cos wiecej ?

Gość gość
Daj spokuj idiotko codziennie wstawiasz ten sam temat i zanudzasz ludzi .Idz sie ****** z tym twoim arabskim beduinem i daj spokuj.Mysle ze i on ma cie dosc bo skoro co wejde na kafeterie to jestes!Kiedy sie ******ie jak caly czas tu jestes?Idz jutro koniecznie do psychiatry!!!!!!

Gość gość
wyzej analfabeto,nikt jej nie odpowiedzial ,wiec znow zalozyla temat ,jak wielu tu innych,nie wyzywaj troche kultury