Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakich aktorów widziałyście na ulicy? zaluje,ze nie widzialam Anny Przybylskiej

Polecane posty

Gość gość

ja widziałam : 1. Katarzynę Figurę 2. takiego wkurzającego brzydala z na dobre i na złe gral negatywna postac chyba 3. Krzysztofa Pieczyńskiego również z na dobre i na złe 4. Marcina z MjM (nieco przystojniejszyz niż w tv) 5.Joannę Brodzik w sklepie meblowym 6. takiego aktora ale nie wiem jak się nazywa, jest trochę łysy trochę rudy 7. tego aktora z Na wspólnej co jest mężem Żanety Zieby , widziałam w parku z dzieckiem 8. tego rudego aktora z na wspólnej 9. tego brzydkiego alana z jury jak oni tąńcują 10. iwonke z barw szczęścia 11. bozenke z klanu 12. klaudie halejcio żałuję,że nigdy nie widziałam Anny Przybylskiej :(

Gość gość
ja widziałam bartłomieja tope w ikei i samolotem leciałam z taką co kiedyś dawno temu w mjm grała wariatke co hance chciała dziecko zabrac

Gość gość
A ja widziałam kingę preis na dworcu we wrocławiu i tego gościa co gra kłoska w pierwszej miłości również na pkp.

Gość gość
ja spotkałam balcerowicza na lotnisku, nie aktor, ale znany

Gość gość
a..i jeszcze szczypińska, tez na lotnisku w w-wie miała strasznie spuchnięte nogi i szła jak kaczka z pampersem w du..e

Gość gość
ja widzialam Jarka Jakimowicza :P

Gość gość
ja leciałam samolotem na Majorkę z Kamilą Bear z NA DOBRE I NA ZŁE i widziałam na lotnisku tą Marikę co prowadzi program muzyczny SUPERSTARCIE

Gość gość
Adamczyka Zającównę a z muzyków Turnaua Wójcickiego Sikorowskiego Banaszak Wodeckiego

Gość gość
Ja akurat Anie Przybylską widziałam wiele razy :). Mieszkam w Gdyni, wiec czesto spotykalam ją w Tesco czy na plazy w Orłowie. Najmilej wspominam widok właśnie w Tesco, o jakiś chorych godzinach porannych jak robiła sobie zakupy w normalnych dresach... Zwyczajna dziewczyna, nie wyróżniająca się z tłumu

Gość gość
Tą żonę Jana Nowickiego w tramwaju :)

Gość gość
I Jerzego Sthura z żoną :p

Gość gość
macka zakoscielnego w kosciele z koszyczkiem wielkanocnym :)