Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potraficie się najeść obiadem bez mięsa??

Polecane posty

Gość gość

Pytanie oczywiście nie do wegetarianów.

Gość gość
Tak ,np. naleśniki z serem , kopytka z serem, placki ziemniaczane z sosem grzybowym.

Gość gość
Jasne ! Kocham wszystie kluchy I makarony, pierogi itp.:)

Gość gość
produkty które wymieniłeś dla mnie zazwyczaj są dodatkiem do mięsa właśnie

Gość gość
jak pierogi to tylko z mięsem

Gość popopopooop
oczywiście...

Gość gość
Tak, potrafimy :) np wczoraj jadlam makaron z sosem smietanowo szpinakowym, lubię tez placki ziemniaczane ze śmietaną, albo krokiety z kapustą i grzybami ;)

Gość gość
pierogi z mieśem tylko domowe lubie - ale nie ma kto u mnie robić - palcki ziemniaczane ze śmietaną i cukem o cholera uwielbiam je.Aczkolwiek to wszystko sporadycznie i wolę trochę mieska zjeśc - ale był kiedyś taki bar - green way - i tam serwowali dania bezmięsne i uwielbiam ich gulasz meksykański z kaszą gryczaną - mimo że nie ma w nim mięsa jest tak świetnie zrobiony że kopara opada tak samo kotlety warzywne.

Gość gość
wez zagotuj zielona soczewice, podsmaz celbule, zmiel tazem to wszystko, przypraw i zrob z tym nalesniki albo krokiety albo wez soje, namocz, dopraw i zrob z niej kotlety na wzor mielonych malo ze syte to jeszcze jak dobrze doprawisz bedzie dla laika maloodroznialne czy zre mieso czy nie

Gość gość
a ja nie umiem, nawet jak nażrę się jak świnia, i więcej nie wciśnę w siebie, to mam chęć na kawałek mięcha..

Gość gość
Właśnie wróciłam do pracy po obiedzie i czuję, że sie przejadłam, dlatego weszłam na kafe zamiast się do roboty wziąć. Fasolkę szparagową zjadłam, zbyt solidną porcję niestety. Chyba z kolacji zrezygnuję.

Gość gość
Oczywiście, nie traktuje obiadu jako głownego posiłku, ale jako posiłek ciepły i staram się zjeść codziennie, nawet będąc w drodze i nie mając czasy wpadam do baru na żurek lub coś innego.