Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek 20latki z 38latkiem, Wasze opinie na ten temat

Polecane posty

Gość gość

Jakie jest Wasze zdanie?

Gość gość
skonczcie zakladac te durne tematy

Gość gość
jak sie kochacie i nie ma przeszkod to czemu nie to wasze zycie

Gość gość
beznadzieja, zdecydowanie za duża różnica wieku, jesteście na innych płaszczyznach życiowych, macie inne potrzeby, priorytety, co Ty możesz jej dać poza kasą a ona poza seksem?

Gość gość
Nie utrzymuję jej, ona pracuje i studiuje, ja też pracuję. Wolny czas spędzamy razem, dużo rozmawiamy, nie czuję tej różnicy wieku.

Gość gość
Ja powiem tak: Wasza sprawa, nie patrz na innych co powiedzą tylko na siebie jaką widzisz przyszłość związku z tą kobietą:-)

Gość gość
Chcemy tego samego - rodziny, dzieci za kilka lat.

Gość gość
Jak tam chcesz ja jak miałam 20 lat to mający 30 lat wydawał mi się zwyczajnie stary. Ja lubię mężczyzn w swoim wieku lub zbliżonym bo mamy podobne problemy i radości a także jesteśmy w tym samym punkcie życia (chodzi o pracę, znajomych, rozrywki). Moim zdanie to nie wypali na dłuższą metę, po jakimś czasie sie rozstaniecie, Ty jej się znudzisz i zacznie szukać kogoś młodszego, bardziej energicznego, z na podobym etapie życia a Ty kogoś kto już wszystkie szaleństwa ma za sobą

Gość gość
sa tylko 2 mozliwosci - albo dziewczyna ma braki emocjonalne, bo tatus nie dal jej wystarczajaco milosci i poczucia bezpieczenstwa albo liczy jednak na latwiejsze zycie. Nie ludz sie, ze jest inaczej, a sam fakt, ze zainteresowal sie o tyle mlodsza dziewczyna nie swiadczy za dobrze o tobie...

Gość gość
A co mozna sadzic o dwoch osobach, nie znajac ich?? Mozna tylko walnac jakis kolejny glupi stereotyp, jak powyzej. O to ci chodzi? Jesli to twoj zwiazek, to sama decyduj, zamiast pytac przypadkowe osoby o zdanie.

Gość gość
Faceta jara na maksa perspektywa seksu z taka mlodka, skoro jego rowiesnicy maja w podobnym wieku corki. Jestes beznadziejny i zalosny.

Gość gość
Zależy mi na niej. Nie chodzi o seks. Relacje w rodzinie ma dobre.

Gość gość
dlaczego 38letni facet chce sie zwiazac z kobieta, ktora jeszcze nic tak naprawde nie przezyla, nie ma wielkiego doswiadczenia zyciowego (chociaz pewnie jej sie wydaje inaczej)? Bo latwiej takiej zaimponowac swoja "dojrzaloscia"? Zastanow sie nad soba.

Gość gość
A ja myślę że może się wam udać. Wiek to pojęcie względne. jeśli się kochacie, dobrze jest wam ze sobą to jak najbardziej możecie być fajną rodziną.

Gość gość
Będę się starał, by nam wyszło.