Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE o odpowiedz na temat ,z gory Dziekuje i zycze mielej nocki

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie jakies od jakis 5-ciu lat Obydwoje mieszkamy za granica ,on jest Arabem-muzulmaninemod malego mieszka w Belgi ,ma papiery belgijskie ,muzulmaninem jest ale niezbyt praktykujacym-pije alkohol... Spotykamy sie na sex klocimy cisza i znow spotykamy , on czesto powtarza ,mowi ze chce cos wiecej ,ale tyle razy mu powatrzam ,ze nie jestesmy dla siebie i ze Ja nie szukam faceta ,zwiazku.. Spotytakm sie z nim na sex ,bo lubie go jako osobe,pociaga mnie i czasami potrzebuje sexu jak kazdy czlowiek ,ale nie jestem gotowa,nie chce zwiazku,nie rozumiem skoro ma sex ze mna czasami ,to po co chce zwiazku cos wiecej ? Co sadzcicie o tej sytuacji ?

Gość gość
Bo mezczyzni lubia glupie kobiety. Dobranoc.

Gość gość
Sadzisz ,ze jestem glupia ? bo nie chce zwiazku ,nie chce wiazac sie ? a sex potrzebuje tak jak kazdy,to normalne..

Gość gość
Napisze ktos cos madrze na temat ??

Gość gość
weź przestań zakładać ten sam temat w kółko faceta też weź zostaw bo robisz mu nadzieje a on się w tobie zakochał

Gość gość
graj ciagle w swoje karty.Nie daj mu poznac, ze sie poddajesz i zakochujesz (bron Boze!) uwarzaj, moze i byc mily, czarujacy...i tak dalej bla bla bla.. ale pamietaj, ze jest muzulmaninem, a oni naprawde, NAPRAWDE sa rozni, i to czesto. Nie i koniec. Nie ulegaj presjii.

Gość gość
WWiem nie ulegam ,ale nie rozumiem po co mu zwiazek ? przeciez ma sex ,to po co zwiazek cos wiecej ???

Gość gość
0:09 zalozylam nowy watek,bo we wczesniejszym nikt mi nie odpowiedzial na temat...

Gość gość
bo cię kocha a ty nie wiesz co to miłość dlatego nie rozumiesz

Gość gość
Byl czas gdy nie poklocilismy on sie obrazil i nie odzywal sie pare miesiecy.. Ja rowniez sie nie odezwalam..

Gość gość
TY DZIFKO !! zamiast dawacs ex potrzebujacemu polakowi ,to dajesz sex arabusowi brudasowi !!!

Gość gość
Jak ma ochote na sex lubi go to dlaczego ma nie uprawiac z nim sexu !!