Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PYTANIE DO SAMOTNYCH KOBIET Z DZIECMI

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym sie dowiedziec z jakim podejsciem ze strony facetow sie spotkalyscie gdy dowiedzieli sie ,ze macie dzieci z poprzednich zwiazkow/malzenstw. Moje malzenstwo rozpadlo sie jakis czas temu ,a ja caly czas boje sie zaczac nowa znajomosc ,poniewaz dotkneloby mnie odrzucenie przez faceta dlatego,ze mam dzieci ,dlatego jak narazie unikam spotkan :(jakie sa wasze doswiatczenia?a moze jacys panowie by sie wypowiedzieli??

Gość gość
od razu mów że masz dzieci - nie ukrywaj tego - najlepiej spotykaj się też z dzieciatymi oni są bardziej wyrozumiali bo sami przez to przechodzą co ty właśnie teraz.

Gość gość
chetnie ,ale zazwyczaj trafiaja sie tacy bez dzieci:(

Gość gość
Siostro bya rozwódką z dzieckiem łatwo jej nie było bo jak facet zaakceptował jej dziecko to jego mamausia robiła wszystko źeby nie dopuścić do małźeństwa, ale wreście wyszła za mąź i do niej uśmiechneło się szczęście.

Gość gość
No tak, bo szczescie jest równoznaczne z małzeństwem, o czym wie każda rozwódka :D

Gość gość
Siostra jest szczęśliwą męźatką wiem o tym bo jest moją siostra.

Gość gość
nie chodzi mi o kolejnego meza,tylko partnera ,ale nie takiego ktoremu zalezy wylacznie na seksie ,problem w tym ze boje sie ich reakcji i tego ,ze zniechece sie do facetow calkowicie jesli beda uciekac na wzmianke o moich dzieciach ,tymbardziej ,ze ja ****ardzo kocham i sa dla mnie powodem do dumy ,dlatego pytam o relacje damsko -meskie osob ktore to przerobily:)

Gość gość
nikt nic nie ma do napisania??

Gość gość
A Chemie maja uciekac? Co to za durne pytanie? Normalna rzecz ze moglo sie nie ulozyc w malzenstwie

Gość gość
No i co takiego że masz dzieci! Mów od razu że mieszkasz z dziećmi ,jeśli facet ucieknie to się nie przejmuj ,będzie taki co zostanie:)

Gość gość
Test "na dzieci" daje pożądany odsiew, kto zwieje temu krzyż na drogę bo wiadomo czego by chciał, ten kto nie zwieje jest wart uwagi. Nie ma co ukrywać dzieci.