Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w Polsce nie ma takich kobiet?

Polecane posty

Gość gość
bo polki to Słowianki inna zupełnie uroda

Gość gość
Bo polki sa biedne żółte Krzywe zeby itp... Fuuu

Gość gość
No... polki sa paskudne nie dbają o siebie

Gość gość
Racja. Polki sa najgorsze

Gość gość
Bo po Rumunkach i Bulgarkach zarabiaja najmniej z calej UE... Do tego dochodza rodzine katolicy albo pijacy, albo jedno i drugie. A dodam jeszcze, ze nauczyciele jezykow obcych w szkolach czesto tez nie znaja jezyka ktorego ucza...

Gość gość
A i wymaga sie od Polek juz od 8 roku zycia zeby byly sluzacymi, najpierw rodzicow i rodzenstwa, a potem meza, tesciow i wlasnych dzieci...

Gość gość
Ooooo...jak milutko...Rozpoczął się lament świętokrzyski na temat urodziwości rodaczek... No dalej chłopcy! Dzielcie się przemyśleniami ;-)

Gość gość
Tak tak juz bronienie ochyndych polek ze mało zarabiają a prawda taka ze po prostu sa fatalne najgorsze sa te żółte Krzywe zeby i obrzydliwy ubiór

Gość gość
no cóż chłopcy, widocznie nie mamy się dla kogo starać

Gość gość
a to ty misiu pysiu chcesz z Polką rozmawiać w innym języku? no ok , co kto lubi, ale nie prościej będzie ci zagadać po polsku?Mojego kręci co prawda jak mówię do niego w trakcie seksu po francusku żeby mnie rżnał, ale na co dzień jednak wolimy ojczysty język.

Gość gość
w tym sluzeniu cos jest... juz od malego musialam wiedziec wszystko o sprzataniu a teraz mieszkam z chlopakiem i tez uwaza ze mam robic w domu wszystko bo chwilowo jestem bezrobotna...

Gość gość
Skąd ja wiedzialam, że dostanę zdjęcie laski podobnej do Megan fox, prawdopodobnie po operacji plastycznej i z cycami sztucznymi?

Gość gość
jakim cudem wymagasz od zwyklych ludzi wygladu osoby wybranej 1 ze 100000??? nie wiesz ze sortuja ludzi i wybieraja tych najpieniejszych zeby przyciagali oko na ekranie??

Gość gość
Ale dlaczego polki maja Krzywe żółte zeby?

Gość gość
no cóż, Polacy to by chcieli mieć w domu połączenie matki z seks bombą. Żeby nie wymagała, dała jeść, uprała gacie, a przy tym robiła to w koronkowej bieliźnie i na szpilkach, Chętnie uprawiała różne cuda w łóżku, wyglądała rano jak po wizycie u fryzjera i kosmetyczki ale broń boże nie chciała na to pieniędzy. Za to dostanie nudnego lenia bez ambicji, brzydkie zęby, śmierdzące skarpety, opierdzielony na łyso albo krótkiego jeża, nie umiejący się ubrać, słaby w łożku, książkę ostatnio czytał w podstawówce bo pani kazała. A w ramach rozrywki to na grilla do kumpla może zaprosić

Gość gość
"Ale dlaczego polki maja Krzywe żółte zeby? " z tego samego powodu co i ty, starym nie chciało się prowadzać dzieciaka do dentysty i ortodonty. reszta akurat dziewczyny w większości wcale nie maja złych zębów, to raczej faceci maja jakieś wypierdki w gębie,

Gość gość
Ja akurat mam proste, białe zeby. Paskudna polko :)

Gość gość
wiesz, jakby w Polsce były tylko takie kobiety to byś się chłopie w życiu na seks nie załapał, określonej jakości towar wymaga oprawy i nie będzie się prowadzał z jakimś polaczkiem cebulaczkiem. Po prostu nie stać cię, a i niczym innym nie nadrobisz

Gość gość
"Ja akurat mam proste, białe zeby. Paskudna polko usmiech.gif " no proszę nawet głupiemu pan bóg coś dorzuci na osłodę. Niezbadana jest jego miłość do ludzi

Gość gość
nie każdego celem zyciowym idioto jest wybielanie zebow (na które - trwalsze - trzeba miec kase, a poza tym to oslabia szkliwo). Zreszta i tak rzadko sie widzi mlode dziewczyny z brzydkimi zebami, czesto maja tez biale. To faceci przoduja w niemyciu geby i niechodzeniu do dentysty, mojemu ojcu w wieku 50 lat powypadaly od paradontozy zeby i to z przodu sporo, bo ich nie myl, ciala tez nie myje, majtki pewnie tez rzadko, w spodniach cuchnacych chodzi - i uwaza sie za adonisa i oglada sie za mlodymi laskami w moim wieku. Jak nie lubie matki tak jej wspolczuje, trafila na takiego meza ktory NAWET higieny zachowac nie potrafi. A ty tu bedziesz jeszcze p******il i wyzywal dziewczyny, ktore co jak co, ale sa serio zadbane - i rowniez coraz wiecej babek po 40stce, 50tce.

Gość gość
Oho polki sie odezwały :D ja bym takiej niezadbanej, obrzydliwej polko nawet patykiem owiniętym w kołdrę nie tkną. Dopóki nie zaczniecie dbać o siebie to bedą tu tematy "musze sie dawać mojemu obrzydliwemu spasionemu, śmierdzącemu chłopowi doopy :D :D polki najgorsze

Gość gość
i bardzo dobrze, nie tykaj... po co mi idiota???

Gość gość
ty masz chłopcze ostre kompleksy. Proponuję ci zadbać o siebie, jeśli tak ci źle, że nie możesz zdobyć ładnej dziewczyny, żeś przylazł na kobiece forum i wyzywasz. A od POLEK wara!!!!!

Gość gość
00:06 sam pewnie masz brzuch piwny i okropna facjate a teraz mowisz jakbys to mogl wybrzydzac... a w zyciu pewnie miales jedna dziewczyne i to w gimnzjum

Gość gość
faceci w Polsce nie lepsi...

Gość gość
Ale wy musicie miec straszne kompleksy zeby nie uwierzyć ze każdy jest takim s****wem jak wy :D

Gość gość
autorze ,alez ty zakompleksionny ;) taki ty piekny idealny ;) i co niby twoj post ma spowodowac ,zey polki wpadly w kompleksy ? ;)