Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel stworzył smerfy

Chcę już zrezygnować

Polecane posty

Chcę już zrezygnować z tego wszystkiego, boje się tylko, że będę tego przez całe życie żałowała, jeśli nie spróbuje ten ostatni raz podejść do matury a nie mam nawet takiego wyjścia bo ciągle mam coś do zrobienia.:(

Gość gość
Rolnik kupił koguta i puscił go na podwórko. Kogut z marszu -przeleciał jedną kurę, drugą, trzecią, wszystkie po trzy razy i wziął się za kury sasiada. Potem zdybał przy kaluży kaczkę. Rozejrzał się - i wskoczyl na krowę w oborze. Rolnik upomina go: - Uważaj, bracie, bo przeholujesz! Takie tempo nie moze Ci wyjść na zdrowie! Kogut tylko łypnął okiem i - pogonil za stadkiem gesi. Po południu rolnik wraca z pola, a kogut leży na grzbiecie koło koryta z wodą, i przebierając niezbornie łapami, rzęzi, jakby zdychał... - A nie mowiłem...?!" - mówi rolnik. A kogut na to: - Spie**alaj! Jastrzębia mi spłoszysz!

Krótsza forma pisemnego z angielskiego Hello Peter Date 7 may 2015 your How are you? I not could to you arrive because is sick ache stomach and head. Doctor ordered my stay in bed. You plans on holidays? Maybe together we go to the mountains Regard xyz

Gość gość
wczesniej bbylo lepiej teraz troche ubogo ale jakies 2 bym dal chociaz nie jestem jakims specjalista od anglika