Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak długo trwa ból po cc?

Polecane posty

Gość gość

za dwa tyg czeka mnie cc, ciekawa jestem ile trwa ból brzucha po operacji? kilka dni, dwa tygodnie, czy może cały połóg?

Gość gość
jestem 3 tyg po i dalej nie boli, nie cały czas ale jednak

Gość gość
miało być dalej mnie boli

Gość gość
a kiedy zaczęłaś normalnie funkcjonować? wykonywać jakieś prace domowe typu odkurzanie itp?

Gość gość
Mnie bolało krótko, ze 2 tygodnie chyba.

Gość gość
Zalezy u kogo kazdy odczuwa to inaczej. Mnie nie bolało praktycznie wcale. Spodziewalam sie czegos duzo gorszego a tu niespodzianka oczywiscie najgorzej bylo wstac na drugi dzien a później juz z górki

Sprawa indywidualna. Bardziej bolaly mnie skurcze przy sn niz rana po cc. Na drugi dzien juz normalnie funkcjonowalam,przez jakis czas mialam wrazenie jakbym miala zakwasy po robieniu brzuszkow. Moze przez tydzien. Najgorzej sie kaszlalo. A tak bez problemu wstawalam od pierwszego dnia. Po dwoch tygodniach odzyskalam calkowity komfort.

Ja jestem 3 dni po cc.jeszcze troche mnie rana ciagnie no i jak macica sie obkurcza to tez pobolewa ale da sie przezyc.

Gość gość
Mnie nic nie bolało ,nie przyjmowałam żadnych leków oprócz tych musowych w kroplówce ale też nie dostawałam jej jak trzeba bo żyły mi pękały jedna za drugą od zawsze tak mam i lekarz zezwolił na zaprzestanie ,tak że jak wstałam po cc tego samego dnia tylko wieczorem czułam się całkiem normalnie ,nie chodziłam zgięta ,nie czułam bólu ,ciągnięcia nic .

Gość gość
mialam podobnie , na drugi dzien wyszlam do domu :)

Ja też bardzo krótko czulam bol,choć drugi dzień po cc byl straszny:))bardziej odczuwałam bol pleców po znieczuleniu niż ranę. Ale to sprawa indywidualna, musisz się po prostu wsiąść w garść i wstać,kiedy Ci każą tak żeby się rozchodzić:)a potem będzie już lepiej:)życzę powodzenia!!