Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiony chłopiec

Jak powiedzieć dziewczynie o własnych upodobaniach erotycznych

Polecane posty

Witam Jestem już z dziewczyną rok i boje się jej reakcji na moje upodobania i że mnie zostawi a bardzo ją kocham Problemem jest to że nie wystarcza mi waniliowy sex bardziej kręci mnie wyuzdany sex z kajdankami , obaskami na oczy , i podobnymi motywami Mam dwa pytania i zależy mi na odpowiedzi obu płci : 1. Czy warto powiedziec jej o mojej ciemnej stronie czy jednak żyć dalej tak jak jest nie do końca szczęśliwym ? 2. I jesli miałbym jej to przekazać to w jaki sposób mógłbym to zrobić ?

Gość gość
Nic nie ma zlego w Twoich upodobaniach, o ile ona nie bedzie miec nic przeciwko. Jak najbardziej powinienes ja uswiadomic o swoich preferencjach, podczas milej rozmowy w jakiejs intymnej sytuacji. Na przyklad kiedy flirtujecie lub sie przekomarzacie. Tak pol zartem, pol serio. Wtedy ona sie oswoi troche z ta mysla, bedziesz mial lepszy grunt, zeby powoli proponowac praktykowanie takich zabaw. O ile oczywiscie, nie bedzie miala nic przeciwko temu. Jesli podejdziesz do tego delikatnie i z szacunkiem do niej, to nic zlego nie moze sie stac. Tak sadze :)

Gość gość
Mnie spytał właśnie chłopak gdy biliśmy przed slubem jak ja lubię.I wtedy delikatnie przemycał swoje upodobania nie mialam nic przeci.Był to troszke delikatny temat bo nie mieliśmy doswiadczeń.Ja cnotka mąż prawiczek,ale jest wspaniale.Chciał być przy badaniach u ginekologai porodach, wiec jest bo nie mam nic przeciw skoro obcy facet ginekolog widzi krocze to dlaczego mąż ma nie widzieć i mam sie go Krępować .A mamy Prawo do obecności męża nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów decyduje Pacjent.