Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JohnnieWalkier

Zakłądy bukmacherskie a prowizje od wygranych

Polecane posty

Orientujecie się czy firmy prowadzące zakłady bukmacherskie pobierają jakieś prowizje od wygranych, czy tylko sam podatek? Chodzi mi tu zarówno o zakłady w punktach stacjonarnych jaki i zakłady internetowe/mobilne. Edit: Aha i jeszcze jedno. W przypadku zakładów w punktach stacjonarnych, wygrane są wypłacane na miejscu czy na konto bankowe?

Gość gość
Zgodnie z moją wiedzą zakłady w pkt. stacjonarnych są pobierane podatki od wygranej dlatego kursy są mniejsze. Jeśli chodzi o zakłady internetowe to o ile się nie mylę są one nielegalne chyba że firma ma zgodę na działalność w Polsce i polską domenę. W zakładach internetowych nie są pobierane podatki od wygranych. Na betfair np. ale jest to giełda zakładów a nie typowy bukmacher są pobierane prowizje od wygranych w wysokości 5% było kiedyś nie wiem jak jest teraz. W pkt. stacjonarnych małe wygrane na pewno są wypłacane w gotówce nie wiem jak te większe. Jak chcesz być legalny to graj w pkt. naziemnych ale tam są mniejsze kursy.

Gość Lorq
Sprawdź sobie ofertę: http://pl.sportingbet.com/ , myślę że będziesz zadowolony , wysokie kursy. Nie ma takich problemów z prowizją itp. Dobre promocje na wejście , dużo dyscyplin sportowych oraz piłkarski typer. W punktach stacjonarnych prowizje są podajże od jakieś kwoty na kuponie , jakbyś wygrał ponad 2 tys.

Gość Kamilllku6
Witam, na stronie http://bukmacherka.net można znaleźć wiele informacji na temat zarabiania na zakładach. Fajna strona z pożytecznymi informacjami, także warto ją odwiedzić. Pozdrawiam