Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dolek dziewczyna mi na pisała jakaś z neta

Polecane posty

Gość gość

,,no jakoś mnie to nie martwi jak ktoś nie potrafi wyjść na imprezę chociażby i poderwać dziewczyny tylko pisze głupoty tutaj to az mi go szkoda" ehh no jestem przegrancem niestety

Gość gość
nie no bo napisalem ze ja bym chciał całować w zasadzie obcej dziewczynie ale wsumie ma racje jestem przegrancem bardzo bym, chciał miec kobietę wręcz to sprawa życia i śmierci a nie umie zagadać :(

Gość gość
prze rypany zemnie czlowiek ehh pragnac czegos bardzo mocno i nieumiec sie odezwac :

Słuchaj ogólnie też tak mam. W sensie że nie umiem mówić o swoich uczuciach no chyba że już sobie powiem że do cholery muszę to w końcu z siebie wydusić bo cały czas o tym myślę i nie daje mi to spokoju. Ja mam tak że nie potrafię czegoś powiedzieć, zrobić czegoś od razu, ale i tak to zrobię bo jestem uparta xD. A co do facetów to zdaniem innych jestem ładna, z******ta itd itp i hadam z chłopakami normalnie, ale oni na mnie nie patrzą w taki sposób jaki bym chciała : ).

Gość gość
ehh no rozumie niestety tak juz facet jest skonstruowany ze jak widzi sexi kobiete to tylko o jednym mysli a zdrugiej strony g sami ludzie stworzyli taki swiad . ja pewnie tez bym chcial sexu stoba to jest wrecz pewne ale prawiczek to wiesz .i dotego jakos gadac nieumie nieumie sie odezwac do kobiety by ja poderwac

Haha spoko :D może i tak, ale ja też sporo myślę o seksie. Tylko czekam na odpowiednią osobę. Tylko to jest śmieszne bo słyszę i widzę jak patrzą na mnie ludzie że jestem taka, ale żaden chłopak się jeszcze nie trafił :/. Witaj w klubie, mamy chyba pecha xD.

Gość gość
jak nie trafil napewno cie podrywal nie jeden pewnie niejeden zwiazek a ja ani zwiazku ani calowania zero