Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GdanskJacek

KOMORNIK jak zyc tylko wynajem czy na kupno jest szansa

Polecane posty

Gość GdanskJacek

Mam dlugu 500 tys zl. Wynajmuje mieszkanie. Chcialbym miec cos swojego, odkladac na cos swojego. Mam corke 7 lat. Zero innej rodziny. (nie mam ojca, matki, ciotek...) jestem po rozwodzie. Mam 39 lat. Moglbym do konca zycia odlozyc jeszzce na nowe mieksznia, ale nie jestem juz w stanie splacic 500 zl i odlozyc na mieszkanie. CO MOGE ZROBIC??? Jak placic do konca zycia na wynajem dozywotnio..........??

Gość gość
pierw zapłać dług może ogłoś bankructwo

Gość gość
nie ma bankructwa jako takiego w polsce. ustawa jest do poprawki. nie dziala to tak jak na zachodzie. nie zarobie i na dlug i na mieszkanie do konca zycia. pisalem. wiec co to za rada???/

Gość gośćw2
komornik moze zajac udzialy sp zoo wiec z tego co wiem to tez nie wchodzi w rachube...

Gość gość
Ej sorry, a ten dług to z powietrza chyba się nie wziął. Po drugie co za ujma mieszkać na wynajętym mieszkaniu. Na całym świecie ludzie żyją na wynajmowanym i nikomu korona z głowy nie spada.

Gość gość
nie ma co wnikac juz skad jest dlug. co innego placic jak sie ma 30 lat a co innego jak masz 70 czy 80 i zyjesz. pamietaj ze emerytury ktorych nie bedzie z zus tez bedzie zajeta przez komornika. teraz moge zarabiac tylko nie wiem jak to ogarnac...

Gość gość
idz sie zabic..... hehehe

Gość gość
Jeszcze możesz wyjechać z kraju i tam spłacać swoje długi w Polsce