Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nawet jesli bym zdradziła to i tak przyjmę komunię

Polecane posty

Gość gość

kler to rozpusta ,gwałcy na dzieciach ********ie na każdym kroku i ci ludzie moga udzielać sakramentów ?Nigdy ,p*****le ,Boga sie nie wypre.Moi wszyscy znajomi po rozwodzie przyjmują komunię i słusznie. Nie licze na żadne wpisy które by miały powstrzymywac moje czyny,Nie ma mnie juz tu

Gość gość
tak to jest jak nie wie sie co można a co mozna rozwódko mogą brac komunie dopóki nie wyszły za kolejnego

Gość gość
pewnie zaden biskup nie bedzie nami miotał i wpierdaczał sie w nasze serca i sumienia, kazdy za siebie odpowieada

Gość gość
nie -nie wyszly za nastepnego- tylko nie cudzołoża każdy kto cudzołozy nie moze przyjmować Komunii Świetej i jak mówisz o Komunii to nie wiem o co chodzi z biskupem?? Boga się bój i Boga nie obrazaj swoimi grzechami bo swiadome świętokradztwo jest strasznym czynem a tu na złość jakiemus biskupowi chcesz robic obrażajac Boga? pomieszanie z poplątaniem. bardzo duży problem z wiara a jak ty zakładasz reszte tematów, a widac ze to ty to mącisz człowieku z rozmysłem piszac i obrażajac Boga a nastepnie o świetokradzkiej Komunii

Gość gość
zaden biskup nie bedzie mi narzucał wiary oraz tego czy rozwodnicy czy cudzoloznicy maja przyjmowac komunie czy nie .Kto nie cudzołozy niechj rzuci kamieniem !:D

Gość gość
możesz sobie pisac co chcesz raz że do Komunii nie chodzisz bo unikasz kościola jak świeconej wody a piszesz to złośliwie smycz na której idziesz bardzo krótka, bardzo obsesja nt koscioła z regularnymi atakami, zastanowić się czy nie trzeba się leczyc,z pewnoscią psycha siada są leki co działaja cuda, nie trzeba się bać

Razu jednego w Auschwitz auto Josefa potrąciło małą dziewczynkę - Josef wysiadł, i z wielką troską przejął się błotnikiem samochodu - *źródło historyczne.