Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przerywany stosunek grozi ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam tak jak w temacie takie samo zadaje pytanie , czy przerywany stosunek grozi ciaza ? slyszalam wiele roznych opini ale od osob niedoswiadczonych , oczywiscie wiem ze nie jest to najlepszy sposob na antykoncepcje tyle ze nazwe to tak - nie staramy sie ale konkretnie sie nie zabezpieczamy - inaczej bedzie co bedzie w glebi chcielibysmy ale bywa roznie na razie stosunki sa przerywane . mam bole brzucha od jakiegos tygodnia i zawroty glowy ale to tylko tyle istnieje opcja "wkrecenia" sobie roznych objawow dzialajacych podswiadomie jednak bol podbrzusza jest prawdziwy hehe usmiech.gif dziekuj***ardzo za rade i odpowiedzi . pozdrawiam

Gość aguusja123
jasne, że grozi ciążą. Gdy jesteśmy juz tak rozpaleni, że zwyczajnie nie myślimy o gumce to zawsze przed miesiączką mam wielkiego stresa, ale jakoś od 4 lat co 3 nasz stosunek odbywa się bez zabezpieczenia i w ciąży nie jestem. Aż się boje o swoją płodność... w tym płynie preejakulacyjnym są plemniki i to chyba zalezy tylko od szczescia, dni plodnych i ogolnej płodności obu partnerów

Gość gość
no wlasnie mysle tak samo jednak fajnie zapytac kogos o to :) dziekuje

Gość gość
pytanie na poziomie bezmozgiego gimnazjalisty. nie chcialo sie chodzic na biologie to teraz masz. debilka!

Gość gość
ciąże przed 22 rokiem życia w Polsce to efekt stosowania prezerwatyw ? Nie , to efekt stosunków przerywanych

Gość gość
Oczywiście! Ja tak zaszłam w ciąże!

Gość gość
Tak jak najbardziej. Jeśli nie chcecie się zabezpieczać to współżyjcie tylko w dni niepłodne. Ale dobrze wyznaczone. Nie kalendarzykiem a np obserwując śluz, temperaturę. Dobrym rozwiazaniem sa też testery na ślinę np Afrodyta.