Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto jest przeprowadzać się do Warszawy?

Polecane posty

Gość gość

Niby pieniądze na kupno mieszkania w stolicy by były ( sprzedaż obecnego plus oszczędności) i męża bardzo tam ciągnie ale ja nie jestem przekonana. Mieszkamy w mniejszym mieście, praca jest. Jednak mąż ciągle narzeka, że tutaj nie ma dużych możliwości rozwoju, że nie ma gdzie wyjść. I tutaj z jednej strony ma rację ponieważ wieczorem miasto się wyludnia ale z drugiej jest spokojnie, wszędzie blisko. Mamy tutaj rodzinę. Jak Wam się mieszka w stolicy?

Gość gość
jak już się urządziliście to przeprowadzka tutaj nie ma sensu no i ceny wszystkiego was zjedzą

Gość autorkaaaa233
Jeśli chodzi o ceny to mniejszy problem ponieważ mąż chce się przeprowadzić również z uwagi na pracę ( dostał już z Wawy dwie ciekawe oferty pracy, w której zarabiałby więcej). Ja raczej robiłabym to co robię ponieważ mam pracę chałupniczą. Bardziej obawiam się tego szumu, zgiełku, oddalenia od rodziny. No i też na pewno w Wawie łatwiej jest puścić kasę niż u nas/

Gość gość
ja mam za sobą przeprowadzkę z wrocka do wawy i nie narzekam, z praca problemów nie ma, podobnie jak z mieszkaniem. żyć się da i to nawet nieźle. Co do samej przeprowadzki zaś wiadomo, warto sobie wczesniej miejsce przyklepać a nie na dziko przyjeżdżać, no i firma przeprowadzkowa typu http://www.przeprowadzki-marmad.pl to tez pomocna w organizacji sprawa.

Gość gość
Tez jestem po przeprowadzce do Wawy - ze Strzelec Opolskich. Wiec zmiana miejsca dosć diametralna, bo Strzelce to mała mieścina ;) Jestem juz tu pol roku i powoli wychodze na prostą,na początku wiadomo-jak zawsze, bylo cięzko,ale z czasem coraz lepiej jest. Tez korzystalam podczas przeprowadzki z firmy , konkretnie to http://www.emkatrans.pl/ , bo odległosc byla na tyle duza, ze nie chciałoby mi sie samej wszystkiego na kilka razy przewozic.