Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet coraz mniej się odzywa, jest niesłowny

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w związku na odległość. Ostatnio nasz kontakt jest dziwny - kiedyś, jeszcze do niedawna, gadaliśmy całymi wieczorami, w ciągu dnia też, a teraz od jakiegoś czasu on odzywa się do mnie coraz mniej - albo tylko przed samym spaniem na dobranoc albo dla odmiany na dzień dobry albo nawet zdarzają się takie dni, że kompletnie nic nie napisze. Tłumaczy się pracą, ale nie chce mi się w to wierzyć, kiedyś też miał bardzo dużo pracy, a potrafił znaleźć dla mnie sporo czasu. Inna sprawa - jest niesłowny: mówi, że np. zadzwoni/odezwie się wieczorem i tego nie robi, zamiast tego w ogóle się nie odzywa, już któryś raz z kolei. Przestaje mu na mnie zależeć? Co zrobić? Boję się, że przyczyną może być inna kobieta - jak myślicie? :(

Gość gość
Albo dzieci? Ma dziecko?

Gość gość
Nie ma dzieci, jesteśmy oboje bezdzietni.

Przeprowadź z nim bardzo poważną rozmowę. Albo mu się znudziłaś, albo Cię zdradza, albo.. ma jakieś problemy. Np z psychiką, a Ty nawet tego nie widzisz, bo nie raz człowiek to ukrywa. I to idealnie. według mnie, obserwacja, chociażby jego min, ruchów, czy wyrażania się w stosunku do Ciebie (jak już coś powie) jest ważna. W sumie najlepsza byłaby szczera, spokojna rozmowa.

Gość gość
na pewno jest inna kobieta zaczęłaś mu przeszkadzać,nie narzucaj się,miej godność