Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na święta dla barta chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam, jesteśmy z chłopakiem już 3 lata - mieszkamy razem od roku, w zasadzie jak małżeństwo - idą święta no i powoli myślę nad prezentami w święta się widzimy bo zawsze wpadamy na 2h do mamy chłopaka a potem do mojej rodzinki, tak więc chłopak ma barta, brat ten ma 3 dzieci małych i żonkę i tak się zastanawiam czy nie będzie głupio jak sprezentujemy im wołczer do kina i inforamcje o tym że jak się zdecydują to my zajmiemy się dziećmy w ramach wieczorka dla rodziców? Czy to nie za skromnie? Dzicom oczywiście zabawki - ale im trudno coś kupić są ludźmi którzy w żadnym wypadku nie dążą do wartości materialnych, ona raczej kosmetyków nie używa a my też nie mamy za dużo kasy - tak myśle że 50zł na osobę to max a jest tam 4 dzieci i 6 osób dorosłych i to tylko z jego strony z mojej jest 2 małych dzieci i dorosłych z 12....

Gość agacia31
Ja od paru lat (odkad moj brat kupil PS) to kupuje mu po prostu nowe gry, w tym roku planuje fife 18, juz nawet bylam w ME sprawdzac co i jak z cena itp, wiec juz jeden prezentowy problem odpadl :)