Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ehh pisalem z fajna kobieta rozumiala mnie ale byla daleko

Polecane posty

Gość gość

ale smialo moglem powiedziec ze jedna na kilka tysiecy byla bo miala podobnie domnie drugiej takiej niebedzie szkoda . ehh i dzis usunela profil dokogo ja napisze znowu samotnosc

Gość gość
A gdzie ten profil mieliscie?

Gość gość
szkoda ze takich dziewczyn niema które by mnie rozumialy a jak sa to bym musial 4 lata szukac i przerobic kilka tys kobiet wedlug portali :(

Gość gość
a niewazne gdzie ale usunela . szkoda szkola widocznie bo mature ma albo mnie dosc miala. kobiety niby mysla ze sa fajne ale bardzo z mala liczba da sie pogadac normalnie szczerze by sie umiala zachowac i wysluchac .

Gość gość
Podaj maila napisze do Ciebie ;)

Gość gość
ee na kafe niema fajnych ludzi moze sa ale niewierze w to ze mnie zorozumiesz wole byc sam niz kogos z kafe

Gość gość
a faceci niby mysla ze sa facetami a jak przyjdzie co do czego to sie zachowuja jak pipku grochowe zejdz z tej kafeterii lamusie i zabierz sie za cos konstruktywnego

Gość gość
konstruktywnego mam pomysl kosztuje pewnie ze 100 tys :) jak nie kilka mln pomozesz finansowo :) ha ha i bede konstruktywny az zanadto facetem se jestem i jaki se chce byc i np niemusze byc taki jak ty chcesz nawet mi to mówila tamta dziewczyna rozumiala to a widac ze ty nierozumiesz to jestes ina odemnie

Gość gość
Zapent to ty :O a tak a propo; normalni faceci nie siedzą na takim portalu dla kobiet. Pewnie przegrywem życiowym zalatuje od ciebie z daleka i dziewczyna zrozumiała, że ma do czynienia z niudacznikiem, który w życiu nic nie osiągnął. Tyle. Każda kobieta będzie uciekać która jest zdrowa na umyśle.

Gość gość
moze tak moze nie zreszta niebede stoba dyskutowal a ty niejestes przegrywem bedac na kobiecym portalu ale niestety nienormalnym costego zes kobieta jak tu sa glupie topiki ze niechcialbym kobiety z kafe mnie tez by niechcialy no ale trudno

Gość gość
Zamiast siedzieć tutaj, weź słownik do ręki, bo oczy mnie bolą jak czytam twoje wypowiedzi. Dziewczyna pewnie zajęła się sobą, maturą i znajomymi. Pojdzie na studia to pewnie tam pozna kogoś wartościowego, na poziomie. Ty też zrób coś ze swoim życiem a nie biadolisz i szukasz pocieszenia w necie. To żałosne.

Gość gość
nie pomoge finansowo, nie estem umijne dofinansowanie :D

Gość gość
noto sie nie odzywaj :) to dobze ze sie zajela soba szkoda mi tylko przyjaciółki . ta wartosciowego a ja niejestem wartosciowy jestes poprostu hamska lepiej z hamskimi ludzmi niegadac bo tylko zawisc szerza wiec stoba niegadam .