Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec odbił mi dziewczynę a ja teraz nie mam gdzie wrócić

Polecane posty

Gość gość

Niedawno poznałem swojego ojca. Chciałem z nim nawiązać bliższe relację, poznać swoje korzenie. Mam 19 lat, mój ojciec zaproponował mi, żebym zamieszkał u niego. Zgodziłem się na to, w chwili obecnej mieszkałem z dziadkiem, ojcem swojej matki. Zamieszkałem z nim, wprowadziła się również moja dziewczynę, odkryłem, że od kilku tygodni sypiali ze sobą. Powiedziałem o tym dziadkowi ale on powiedział, że jestem tak samo głupi jak moja matka (od momentu mojej wyprowadzki nie odzywa się do mnie) i mam radzić sobie sam bo ostrzegał mnie i przed ojcem i przed tą zdzirą jak się wyraził. Będę musiał wynająć jakieś mieszkanie, w sumie to już wynajmuje pokój u kolegi. W sumie to mógłbym iść do matki, ale tam to nie ma dla mnie miejsca. Ona ma męża i dwójkę nastoletnich dzieci.

Gość Daniel 24
Heh to niezłego masz ojca jeżeli to nie prowokacja to współczuję i życzę jak najlepiej

Gość gość
Tylko co ja teraz powinienem zrobić???? Ojciec próbował się przed mną tłumaczyć, ale ja już nie chce go słuchać. Najpierw zostawił mnie jak miałem się urodzić a teraz mnie zdradził.

Gość gość
No i na co ci był taki ojciec?

Gość gość
Wydaje się że nie pękłeś, to plus. Jesteś młody i wiesz już jak paskudni potrafią być ludzie, nawet najbliżsi. To lekcja która może wzmocnić Twój charakter.

Gość gość
A dlaczego dziadek nie chce Cię przyjąć?

Gość gość
Dziadek obraził się na mnie, że go nie słuchałem i wolałem wyprowadzić się do ojca. Wypomniał mi, że zachowałem się tak jak przed laty moja matka, która go nie słuchała i spotykała się z tym człowiekiem.

Gość gość
ale napalony dziad z tego twojego tatusia.