Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katargooff

Jak udowodnić jej , że nie zależy mi tylko na seksie

Polecane posty

Gość katargooff

Cześć forumowicze :) Mam na imię Tomek . Od dwóch lat jestem rozwodnikiem . Mam piękny dom z ogrodem , dwa psy , lecz do szczęścia brakuje mi tylko JEJ . Jakiś czas temu będąc na siłowni poznałem Asie . Piękna , zgrabna z okropnym poczuciem humoru i dużą dawką optymizmu . Ona na siłowni szukała pocieszenia po nieudanym małżeństwie , również rozstała się z mężem , ma dziecko , szybko się zaprzyjaźnilismy , wspólne rozmowy , potem kawa , wypady w góry, na rowery ... Kocham ją i powtarzamy jej to często . Chciałbym być z nią . Dam jej wszystko czego pragnie , choć ona chyba po poprzednim związku jest przekonana , że chodzi mi wyłącznie o seks ...Wcale tak nie jest . Pragnę jej , chciałbym się z nią kochać , ale nie to jest najważniejsze . Dziewczyny jak utwierdzić ją w swoim przekonaniu ? Jak ja zdobyć ? Z gory dzięki za pomoc :-)

Gość gość
man on the moon tb juz dzienkujemy :D idź się pasc

Gość gość
Kup kwiaty , zapros na kolacje , powiedz ze jej pragniesz ale nie chodzi o seks

Gość gość
Okropne poczucie humoru cię w niej uwiodlo?

Gość gość
Po prostu bądź przy niej, dla niej. Spędzajcie ze sobą tyle czasu, ile możecie i potrzebujecie. Buduj tą relację przede wszystkim na przyjaźni, bo to mocny filar. Rób wszystko, aby zaufała Ci jako mężczyźnie i bądź w tym cierpliwy - nawet jeśli będziesz czuł się czasem odrzucony, to musisz trwać, bo kobiecie po przejściach ciężko jest ponownie uwierzyć w miłość. Nie narzucaj jej swej fizyczności, rozmawiaj z nią otwarcie, a słowa popieraj czynami. Po prostu daj jej czas, aby się otworzyła do końca na Twą osobę, na tą relację, a przyjdzie moment, że naturalnie zapragnie Twej bliskości i się w niej zatraci... :-)

Gość katargooff
Nie , uwiodła mnie swą zmysłowością , pięknem , spojrzeniem , uśmiechem ... I wieloma innymi rzeczami :)

Gość gość
powiedz ze sex dopiero po slubie cywilnym

Gość gość
ha ha nie mów ze jeszcze jej nie przeleciales