Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma konto na wehearit

Polecane posty

Gość gość
Dla gimbazy ? Każdy może sobie założyć konto gdzie tylko chce, rzeczywiście duża część zdjęć ze strony jest infantylna,ale jest też wiele profili które zajmuja sie promowaniem sztuki,pokazuja swoje projekty,własne zdjęcia etc. Ja mam 18 lat i założyłam konta rok temu,można tam znalezc wiele świetnych inspiracji, mnie szczególnie interesują zdjęcia dotyczące sztuki,mody,wystroju wnętrz,architektury Ja grzecznie zadałam pytanie i nie rozumiem po co szukać wszędzie jakiś problemów,jezeli komuś nie odpowiada ta strona to nie musi tego komentować,niech po prostu ominie to pytanie :) Ludzie strasznie lubią robić problemy z niczego,na szczęście nie wszyscy i nie na całym świecie

Gość gość
tak na jednym zdjęciu masz białą skórę a na innym ciemną :D

Gość gość
Ale to nie są moje zdjęcia :) To nie ja na nich jestem Chyba nie orientujesz się za bardzo,na czym polega ta strona

Gość gość
a orientujesz się może na czym polegają prawa autorskie

Gość gość
no coś mi się nie wydaje :D

Gość gość
Ale powtarzam,nie wiesz na czym polega wehearit , więc zle to oceniasz. To nie jest profil jak na portalu społecznościowym typu facebook, to strona do dzielenia się inspiracjami,pomysłami,projektami,ciekawy zdjęciami,itd. Jeżeli umieszczam jakies zdjęcie na stronie,to jest to zdjęcie które może być tam umieszczone,nie łamię żadnych praw. Jest to strona bardzo podobna do tumblr

Gość gość
Jeżeli dodajesz zdjęcia i prawa autorskie sa zastrzeżone , to okej, ale zdjęcia umieszczam zgodnie z regulaminem , jest tam kilka mojego autorstwa ,a reszta zdjęć to inspirację z różnych zródeł. O to właśnie chodzi,żeby tymi zdjęciami się dzielić , udostepniać je dalej. Nie wstawiam czyiś prywatnych zdjęć :) Tylko zdjęcia które są podane do puczlinego użytku,jeżeli ktoś to wstawia to ze świadomścią że zostaną przekazane dalej,i często właśnie w takim celu