Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uprawialem seks z dziewica i teraz nie umiem jej zostawic

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem 2 lata. Nigdy jej nie kochalem. Bylo nam dobrze i podniecala mnie. Od jakiegos roku uprawiamy seks. Ona strasznie sie tym przejęła. Mowi ze to dla niej ważne ze juz z nikim innym nie pojdzie do lozka itp. Ja po tych 2 latach sie wypalilem. Poza tym poznalem jedna laske na ktorej zaczyna mi zalezec mimo ze tylko sie kumplujemy. Czy dla dziewczyn to jest takie wazne zeby byc do konca zycia z facetem z ktorym stracily dziewictwo? Ja mam 23 ona 24.

Gość gość
Przywiązalem sie do niej bardzo i nie chce jej zranic ale jednoczesnie wiem ze jej nie kocham

Gość gość
to PO CO z nią byłeś? zamiast znalezc kogos na układ fcking friend, znalazłeś laskę która ma takie zasady , rozdziewiczyłeś ją a teraz chcesz sobie iść?

Gość gość
Nie wiedzialem ze to dla niej takie wazne. O tym ze jest dziewica dowiedzialem sie juz w lozku

Gość gość
ufff...ja chce być dziewicą dla tego jedynego w moim życiu i się zastanawiam co by było gdyby taka sytuacja się przydarzyła jak opisujesz... hmmm... chyba bym zaakceptowała, bo trudno stało się, byłam głupia, że mu dałam tak bym pomyslała, ale wolę żeby mnie zostawił niż męczyć się do końca zycia z gościem, który mnie nie kocha. Byłoby mi przykro, uważałbym, że mnie wykorzystał, zwyzywałabym go, uważałbym, że jest niewiele wart ale co zrobić, dałabym spokój, niech odchodzi, na co mi taki koleś...porozmawiaj z nią i chyba zostaw no bo co zrobić?

Gość gość
A czemu to takie wazne dla lasek?

Gość gość
dla mnie to jest bez znaczenia, ale na litość, znasz społeczeństwo, znasz kult dziewictwa, więc powinieneś ja o to pytać. Naucz się funkcjonować w społeczeństwie i wiedzieć, z kim jesteś

Gość gość
pobij ją aż w szpitalu wyląduje albo ją okradnij albo i to i to. wtedy ona Cię rzuci i już dla niej nie będzie istotne to z kim straciła dziewictwo