Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość towarzyszpodróży

Femdom realna dominacja kobiety w związku

Polecane posty

Gość towarzyszpodróży

Witam Panie, Zastanawiają mnie realne, zaawansowane związki femdom, w których kobieta zdecydowanie i realnie dominuje nad swoim partnerem. Mam tu na myśli sferę finansową, towarzyską, seksualną. Chciałbym się dowiedzieć od Pań jak wygląda proces tworzenia i dojrzewania takiej relacji, jak wygląda codzienność w takim związku? Czyta się czasami jakieś opowiadania femdom, ale brzmią one bardzo nieautentycznie, zastanawiam się czy takie rzeczy dzieją się w rzeczywistości. Chodzi mi głównie o to na czym opiera się autentyczna dominacja kobiety w wieloletnim związku, jak to się zaczyna, postępuje z latami i jak wpływa na charakter podporządkowanego mężczyzny? Jak dochodzi do momentu w którym dany mężczyzna nie ma już odwrotu z takiego związku? Czy w praktyce zawsze wymaga to relacji doświadczonej, wykształconej, zaradnej życiowo kobiety, która ma dużą władzę w realnym życiu, ze słabym mężczyzną, który jest na nią zdany i którego uzależnia ona od siebie każąc spełniać wszystkie rozkazy? Czy jest to może jakiegoś rodzaju emocjonalne zniewolenie mężczyzny, który zafascynowany femdom jeszcze przed wejściem w związek od początku w amoku ekscytacji pozwala kobiecie na coraz więcej, aż obie strony zrozumieją że odgrywane przez nich role dominującej i uległego są tak naprawdę ich prawdziwymi JA? I wreszcie ten punkt bez odwrotu: Czy jest taki moment po wielu latach w którym kobieta tak zdegraduje partnera że nie jest on w stanie się jej przeciwstawić w absolutnie niczym? Czy np. jest tak że kobieta w pewnym momencie trwania związku nagrywa partnera podczas bardzo kompromitujących czynności i uzależnia opublikowanie tych filmów od jego posłuszeństwa, załatwia na drodze sądowej wyłączne prawo do majątku? Do jakiego stopnia można zdominować partnera drogie Panie i po jakim czasie? Proszę o wypowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować