Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kochacie swoich mężów?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie jak to z Wami jest? Czy po ślubie coś się zmienia? Tyle się naczytałam że po ślubie to już nie ma miłości i jakoś zaczęłam się nad tym wszystkim zastanawiać..

Gość gość
Jestem 30 lat po ślubie i kocham swojego męźa nad źycie.

Gość gość
jestem 28 lat po ślubie i nie kocham męża, koniec, finito

Jestem 23 lata po slubie, i niezmiennie cieszè siè, ze mam takiego mèzczyznè:) Autorko, po slubie nic siè nie zmienia- jak facet był bucem przed slubem, bèdzie i po slubie. Jak był wartosciowym mèzczyzną przed, bèdzie i po. Chodzi o to , ze kobiety wypierają przed slubem zdroworozsądkowe myslenie, realną ocenè narzeczonego. Nikt siè nagle i diametralnie nie zmienia, jak za sprawą kontaktu na scianie. Jesli cos jest nie tak po slubie, to nie znaczy , ze facet siè zmienił, tylko ocena kobiety uległa zmianie.

Jestem. 2 lata po ślubie i nic sie nie zmienilo, ale przed ślubem bylo dobrze, byliśmy ze sobą 5 lat, dobrze sie poznaliśmy i wiedziałam czego sie mogę spodziewać. Mam nadzieje ze nadal będzie super

Gość gość
Urszak jak to jest jak się jest w śpiączce? czy jest się zupełne nieświadomym w tym czasie, czy tak jak na filmach, słyszy się wszystko,tylko nie można nic powiedzieć? no i jak wygląda moment wybudzenia? czułaś ,że tyle czasu byłaś nieobecna, czy wydawało ci się że to tylko chwila?

Gość gość
przepraszam, post miałbyć do martyna 33

Gość gość
15:00, nic dodac nic ujac.

Gość gość
aha, moja ocena w przeciwienstwie do Uszak uległa zmianie - nie lubie go, ale to co napisała ogólnie sie zgadza

Gość gość
my dopiero 14mies po slubie ale nic sie nie zmieniło, jak bylo cudownie tak ciagle jest.Kocham mojego meza bardzo

Gość gość
Martyna! zmień płyte...

Gość gość
Kocham nad zycie. Z nikim nigdy tak sie nie czulam. Takiego porozumienia i wiezi. Jakby byl moja druga polowa. Mam nawet wrazenie ze zaczelismy wygladac podobnie tzn na zdjeciach nasze rysy twarzy sie upodobnily. Jestesmy 5 lat po slubie. 10 razem

Gość gość
nie kocham. a to dopiero rok po slubie. ale w sumie tyo chyba nigdy go nie kochalam

Gość gość
a co to znaczy kochać?

Gość gość
kocham, pobralismy sie 3 tyg temu 😍

Gość gość
Jestem 3 lata po ślubie i kocham mojego nad życie jest bardzo ważny dla mnie. Gdy jest w pracy to już tęsknię za nim..