Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedłużanie rzęs Poznań , stylizacja rzęs Poznań , rzęsy w poznaniu

Polecane posty

Gość gość

cześć :)! Postanowiłam coś o tym napisać ... Tyle razy już się rozczarowałam kiedy musiałam zmienić moją rzęsistkę :( - WYJAZD JEJ :((( - a tu takie miłe zaskoczenie !!! Ja przedłużam sobie rzęsy u Pani Marty. Polecam Ją gorąco. Trochę się u Niej leży, ale dla tego efektu WARTO !!! Masz wybór ! Przeważnie gdzie się nie idzie, to nikt nic nie pokazuje, nie pozwala dotknąć wybrać NIC, a tutaj i mogę dotknąć produktu, zobaczyć, przeczytać i wybrać podklejenie oka. Dostaję karnet, instrukcję, szczoteczki - które też wybieram na miejscu, bo jak się okazuje to jest różnica i są różne. WSZYSTKO MA CZYSTE i USŁUGĘ WYKONUJE W RĘKAWICZKACH !!! BOMBA :) Acha, ja miałam norki - i to nie jakieś podróby tylko piękne, mięciutkie norki ! FACHOWO MIŁO SZCZERZE - GORĄCO POLECAM :) https://www.facebook.com/martarzesypoznan Jej polubienia na fb, też coś mówią. Bardzo miła Pani, która NIE ZDZIERA KASY i dla Niej Klient po prostu się liczy ! :)

Gość gość
Super, jestem bardzo zadowolona. Polecam ;)

Gość gość
Nie korzystam z usług osób, które pracują na czarno.

Gość gość
ja noszę tylko rzęsy jedwabne Sekret Lashes, a sprawdzony salon znalazłam na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
ja w Poznaniu na zabiegu typu przedłużanie rzęs, manicure, pedicure czy coś zawsze chodzę do Tajemnicy Urody i serdecznie polecam jeżeli cenicie sobie profesjonalizm w dobrych cenach drogie Panie. Na pewno nie będziecie zawiedzione :)

Gość Kasia_stylistka
Może nie o samej stylizacji, ale jeśli jesteście zainteresowane szkoleniem stylizacji rzęs metodami objętościowymi, to polecam Wam szkolenie stylizacji rzęs Eksperci objętości z Anastazją Tomusiak. Link do szkolenia: https://black-lashes.pl/artykuly/anastazja-tomusiak-szkoli-ekspertow-objetosci-dla-black-lashes zapisy na eksperciobjetosci@black-lashes.pl Promocja trwa do 13.04.