Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mily23

Sex we trojke czy ktos probowal?

Polecane posty

Gość mily23

Hej . Czy ktoś z Was próbował sexu w trójkącie . 2m 1 k ? Chętnie posluchalbym waszych Opinii . Jestem z dziewczyną zdecydowany na to ale chciałbym coś wiedzieć od osób najlepiej Pan które miały z tym do czynienia ;)

Gość gość
autorze, dwa siusiaki jednocześnie nie wejdą do pipy

Gość gaajowy
my kiedyś z kumplem tworzyliśmy taki team. Bzykaliśmy we dwóch wszystkie chętne. A chętnych do tej przygody nie brakowało. Przeważąły panie po 30stce. Te młodsze częso choć były zadowolone, bo jednak były zerżnięte na maxa, to niektóre moralniaka miały. Swojej nigdy bym na dwa baty nie brał.

Gość mily23
No ja właśnie myślę na tym ze swoją ona w końcu się zgodziła i teraz chcę być przer****** na dwa jak zwykła Kurwa . mnie zaczęło to kręcić i myślę czy tego nie zrobimy . Co będzie po tym . hmm nie wiem sam już na pocztku byłem mega napalony ona ma 21 lat ja 23

Gość gość
bo grzech zawsze prowadzi do cierpienia

Gość mily23
Od razu grzech . znam kilka par którzy po takim zdarzeniu lepiej się im układa w łóżku i w ogóle . ja planuję to zrobić w wakacje za granicą z jakimś poznanym kolesiem . Takie JEDNORAZOWY wybryk . Nigdy więcej powtórki . czysta ciekawość a do tego jak moja suczka mi mówi że chcę być raz zwykła d***** w łóżku i być ******* na dwa baty więc żal nie spełnić tego a mnie to jara mega. I zrobimy to w te wakacje za granicą :) ja to już się doczekać nie mogę

Gość gość
to jest grzech, zgadzam się , to gorzej niż zwierzęta bo zwierzęta robią to tylko w parach, w ogóle moim zdaniem seks dla samej przyjemności jest grzechem a powinien być uprawiany tylko w celu poczęcia

Gość gaajowy
będzie ci się podobało jak twoja wybranka cięgnie druta obcemu gościowi, a on spuszcza się jej na twarz?

Gość mily23
Tak jara mnie to ona po dluuuugim namyśle się zgodziła i też ja to ciekawi jak jeden ja bierze od tylu a drugiemu ciągnie laske czasem próbowaliśmy w łóżku dildo Plus mój było genialnie . będzie to poprostu JEDNORAZOWY wybryk poza granicami kraju do tego po dużej ilości alkoholu więc będzie fajna zabawa jak mówiłem na jeden raz . chcemy tego spróbować i myślę ze zrealizujemy to, wiadomo to narazie gadanie Ale myślę ze dojdzie slutku.