Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limpa

Czy kupujecie odzież ciążową?

Polecane posty

Gość limpa

Dziewczyny, czy kupujecie ubrania ciążowe, czy raczej korzystacie z tego co już w szafie? Co warto kupować i gdzie? Stawiacie raczej na jakość czy na cenę (myślę konkretnie o odzieży ciążowej, nie zakupach ogólnie)

Gość gość
jeszcze nie, bo to pierwszy trymestr, ale zamierzam się zaopatrzyć w spodnie ciążowe, gdzie, to jeszcze nie wiem, może H&M, może coś innego, zależy gdzie znajdę takie, jakie będą mi odpowiadały

Gość gość
kończę właśnie 4 mies, i niestety muszę kupić spódnicę, bo w żadną sprzed ciąży są za ciasne dopnę się jeszcze ale cisną a to niezdrowe dla dziecka, zakupiłam taką bawełnianą na allegro, zobaczymy co przyjdzie, a jeśli chodzi o bluzki to chodzę w tym co mam w szafie, niektóre mam tzw. nietoperze i spiszą się idealnie, spodni biodrówek nie muszę wymieniać bo rośnie brzuszek, to moja 2 ciąża i w pierwszej tez nie kupowałam spodni, bodajże w 8 mies. 2 bluzki typowo ciążowe, reszta po prostu o rozm , dwa większa.

Gość gość jjnb
Dla mnie absolutny must have to spodnie ciążowe, w zwykłych sie nie dipinalam a te specjalne są elastyczne i b. wygodne. Duzo tych ubrań nie kupowałam, troche dostałam po kimś w idealnym stanie a sobie dokupilam dwie bluzy L w których chodzę do tej pory czasem "po domu"

Gość gość
ja kupowałam spodnie, legginsy i sukienki, spodnie w h&M, legginsy i sukienki w necie na www.sklep.brzuchatki.pl pierwsze zakupy od nich robiłam chyba przez allegro potem już bezpośrednio na sklepie. Kupowałam jeszcze staniki do karmienia, używałam ich już pod koniec ciąży.