Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seteczka1988

Zapraszam duże seteczki i nie tylko do boju ( 100% wsparcia).

Polecane posty

Zapraszam serdecznie :) Wsparcie, rozmowy oraz konstruktywna krytyka mile widziana. O dietach i zdrowym żywieniu wiem bardzo dużo niestety więcej w teorii niż w praktyce. Odchudzałam sie wiele razy raz spadło 25kg, raz tylko 5kg ale skutek jeden wszystko wracało. Dzis jest chyba już ten czas aby się zebrać i zrobic to raz a porządnie, schudnąć na zawsze a nie na "5min". Moja obecna waga dzis rano 101,4kg wzrost 160cm, jesli jest tu ktoś taki jak ja, ktoś kto ciągle o coś walczy bez większego przekonania a dzis czuje że to jest ten czas to zapraszam.

Gość seteczka1988
Widzę ze obecnie jestem sama, ale mysle że z czasem ktos tez się zjawi i udzieli wsparcia :). Dziś dzień spokojny i spędzony w domu. Ciężko tak znowu na szybko przestawic się na zdrowe jedzenie ale powolutku małymi kroczkami do celu. Na śniadanie bułeczka z serkiem białym i cebulką takie dobre a tak zapomniane, a szkoda. W ciągu dnia zjedzony kalafior do tego zrobiłam kotlety z pieczarkami, cebulką i płatkami owsianymi, pychota. Jedzenie i potrawy to jeszcze nic gorzej z ćwiczeniami, jedzenie łatwo idzie opanować ale jak tu sie zabrac do ćwiczeń skoro tak się ostatnio rozleniwiłam? Dziś chyba czas odkurzyć orbitrek, rower i zabrać się do pracy.

Gość gość
Ja dołącze poniedzieli

Gość Gregrla
Nie jesteś sama w swoim postanowieniu :) Ja też chcę schudnąć! Ważę 92 kilogramy i mam 169 cm wzrostu. Moim marzeniem jest pozbycie się 15 kilogramów. Wyznam nieskromnie, że udało mi się już zgubić 3 kilogramy. Postanowiłam zmienić mój styl życia i ciesze się, że mąż mnie w tym wspiera. Dopóki było ciepło razem jeździliśmy rowerami minimum 2 razy w tygodniu, teraz kupiłam sobie rowerek stacjonarny i pedałuję każdego dnia :) Do tego zmieniałam trochę złe nawyki żywieniowe - przede wszystkim mniej glutenu, zdrowsze pieczywo i świeże dania. No i piję herbatki Slimtox, na ktore namówiła mnie koleżanka z pracy. To taka mieszanka ziołowa, która poprawia metabolizm i szybciej się chudnie - http://slimtox.pl/. A Ty co ćwiczysz? :)

Gregrla Witam. W moim zasobie też jest rower i orbitrek, czas dziś z nich skorzystać i tez troszke poskakać z filmikami z YT chociaz myślę że rozsądniej będzie troche zgubić kg i dopiero zabrać się za skakanie, aby krzywdy sobie nie zrobić. Prawda, to juz nie dieta a zdrowy tryb odchudzania na całe życie. Ja jak widzisz mam troszke wiecej do zgubienia ale Cię dogonie :) Gość Zapraszam serdecznie:) Zaczyna sie nowy dzień, wczoraj sie udało nic a nic wieczorem nie zjadłam a to jest moim największym koszmarem, późne jedzenie. Wagę sprawdzę dopiero w poniedziałek zobaczymy co to będzie. Pora zaraz wstać wyszykowac dzieci do szkoły, zabrać psa na spacer i już troche ruchu z rana jest, Mam nadzieje że jeszcze ktos dojdzie, wiem że jest dużo tematów ale ciężko się "wbić" i nadrobić tyle zaległości, łatwiej od podstaw się zapoznać.

Moc jest, motywacje jest, sukces jest :) Dziś pozytywnie nastawiona na atak, szczęsliwa i zadowolona, dumna z wczorajszego dnia... to ja pełna zapału i energii:) Pozdrawiam.

Gość Gregrla
Już dzisiaj po godzinnej jeździe na rowerku, po wypiciu 2 herbatek Slimtox jestem pełna energii i nadziei, że wciąż będę chudnąc. Jak tam u was dziewczyny? :)