Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Nie wyrabiam psychicznie. Nie wiem co robić, siedze i wyje. Dopiero zaczęłam studia a chyba je rzucę.. Jestem na jakiejś prawie granicy wytrzymalości, czuję się gorzej niż g****o. Codziennie mysle o tym, że najlepiej byłoby gdybym mogła to wszystko skonczyć, całe to życie.. Nie radzę sobie kompletnie, codziennie chce mi się wyć. Nie chodzi nawet o studia tylko o całe życie o to, że kompletnie nie daje rady, o tą samotnośc p bezsens, wszystko wydaje się być g****o warte

Gość gość
widac ze brakuje Ci porzadnego bzykanka :classic_cool:

Gość gość
rozbierz sie i pilnuj ubrania jak ci dupa zmarznie bedziesz wiedziec co robic ps - depresje sie leczy

Gość gość
Nowy etap życia czasem tak sprawia, że człowiek za dużo mysli, za duzo czuje, ze nie poradzi, że wszystko nie ma sensu. Przeczekaj trochę, dużo rzeczy "wskoczy" na swoje miejsce, gdy troche się otrzaskasz z nowymi obowiązkami, z nowymi ludźmi. Cierpliwości. Postaraj sie troche opancerzyć w grubsza skórę, wychodź do ludzi, miej małe przyjemności, które nie pozwola Ci za dużo reflektować

Gość gość
Dzięki.. Ale ja po prostu nie wyrabiam.. Biore asentre na depresje i co i nie bardzo to już działa.. Mam wrażenie, że wszystko jest ponad moje możliwośći.. Nie mogę jeść bo ciągle mam odruch wymiotny, ciągle jestem zmęczona, nie mam nawet z kim o tym pogadać..

Gość gość
Może powinnaś zmienić leki albo lekarza. To, co pomagało kiedyś, może już nie pomagać teraz. Sama sie o tym nieraz przekonałam, bo też choruję. Będzie dobrze, nie daj się. Poszukaj w codzienności tego, co Cie cieszy. Na pewno coś takiego jest.

Gość chłopakzwawy
Hej, zawsze możesz się wyżalić, co się dokładnie dzieje? Mogę zostawić kontakt na przyszłość jak chcesz