Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona już nie walczy o nas

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio w naszym związku nie było za dobrze. Z jej winy mocno się pokłóciliśmy. Ona wyjechała na kilka dni do mamusi. Pomimo, że to ona powinna teraz przepraszać i ratować to co zepsuła ona jest jakaś obojętna. Przyjechała i powiedziała, że możemy się rozstać na jakiś czas aby to przemyśleć. Z kobiety bardzo kochającej i której bardzo zależało zmieniła się w zimną i obojętną. Tutaj pojawia się pytanie. Co powinienem robić. Czy też okazywać obojętność czy może pomimo, że nie z mojej winy ratować związek. Może to już początek końca i nie ma co ratować. Byliście w takiej sytuacji?

Gość gość
jestem zazdrosna o przytualne osoby przez ciebie

Gość klaŁdia
tak, ja bylam. szczerze mowiac to poczatek konca. sam nie dasz rady ratowac tego, musisz miec wsparcie z jej strony. jesli zazadala rozstania na jakis czas to juz koniec. nie ma przerwy w milosci, to nie szklola

Gość gość
wolę, zebys nie pisał o przytulaniu do innych a normalnie przytulał mnie o jakiej pracy nad sobą ty do mnie?

Gość gość
a co do naszego przytulania maja politycy? ja o welnie a ty o chelmie :)

Gość gość
no i :) jest jak zwykle ja sie smieje a ty sie buczysz i madrzysz

Gość gość
no i :) walcze o nas co widac a le cicho bo sie wyda

Gość Andrzej z kafeterii
Czy dużo smrodzicie? Ja tak :-o

Gość gość
Bądź przy niej nawet na odległość tzn. Pomagaj jej dzwon umawiaj się pisz ale z rozumem , jak masz dzieci to zabieraj je na spacer kino jaką kolwiek rozrywkę jej też zapewnij to czego nie dawałeś do tej pory czyli poczucie bezpieczeństwa zaufania miłośći tęsknoty . Niech odżyje w tobie staranie się o jej względy i nie tylko . Przypomnij sobie to jak o nią walczyłeś i ponów to . Być może potrwa to miesiącami lub nawet więcej ale jeśli kochasz to będziesz walczył i nie poddasz się. Powodzenia.

Gość gość
nie masz co posuwać to Ci się na chwilę przypomniało o byłej daj sobie trochę czasu poznasz jakąś chętną i po krzyku