Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoskaN4848

Polscy mężczyźni to niechluje!

Polecane posty

Polscy faceci to niechluje i brzydale, nie potrafia sie ubrac. Nie maja kompletnie wyczucia stylu, nie dbaja o siebie :/ Nie mowie ze facet ma byc wypindrzony i chodzic na solarke. Jeszcze te mordy ochydne... Polki nie maja w czym wybierac bo same brzydale sposrod mezczyzn, bardzo trudno o przystojnego faceta natomiast ladna kobiete na ulicy znajdziesz predzej. Mieszkam za granica i zauwazylam ze tutaj faceci o wiele bardziej o siebie dbaja

Gość gość
Wszystko kwestia kasy. Ja zauważyłem np że jak miernota z pl wyjedzie do pracy za granice czyścić zmywaki, to ma sie za kogoś lepszego.

Gość gość
autorko tematu... załącz swoje zdjęcie i podaj wysokość swoich zarobków. Ocenimy, być może okaże się, że znajdą się tacy, przy których wypadasz bardzo blado...

Gość gość
Nie wim czy się chwalisz ale pitol bzdur. Niechluje wszędzie się zdarzają.Także za granicą.

Zmywakow nie czyszcze i raczej nie bede, bo wciaz sie tutaj ucze. A zeby dobrze sie ubrac nie trzeba miec niewiadomo ile pieniedzy Wiesniactwo macie chyba w genach. Wiesniackie koszulki z gownianymi nadrukami albo swetry ze sraczkowatym kolorem. Albo lepiej ogolony na lysa pale i dres do tego, najlepiej kolorowy ;/

Gość gość
O czym ty dziecinko pleciesz?! Porównujesz nierównomierne granice. Też mieszkam za granicą i faceci chodzą w koszulkach z nadrukiem, spodniach od dresu, łysi i celowo łysi, jak i zaniedbani czy zadbani. Podobnie z kobietami. Dlaczego obrabiasz rodakom duuupę? Nie wiem czego się "tam" uczysz ale taka słoma ci z butów wychodzi że sieczkę po sobie zostawiasz .

Gość gość
A siorbaj palke zagrnicznemu pieknisiowi. Jaki masz problem:-)

Gość gość
Byłem w Niemczech i powiem Ci, że tam jest jedno wielkie bezguście jeśli chodzi o ubiór. A w USA to już w ogóle: adidaski, T-Shirty z głupimi napisami, jeansy, ubrania niczym z najgorszego lumpeksu...

Gość gość
gość dziś Byłem w Niemczech i powiem Ci, że tam jest jedno wielkie bezguście jeśli chodzi o ubiór. A w USA to już w ogóle: adidaski, T-Shirty z głupimi napisami, jeansy, ubrania niczym z najgorszego lumpeksu.. X X Dlaczego od razu bezguście? I dlaczego przeszkadza Ci w co się ubierają w US? Kto wyrył w kamieniu że trzeba się ubierać tak a nie inaczej? Właśnie dlatego owi Niemcy czy USA są wolni bo nikt im duuupy nie obrabia jak z uwielbieniem robią to Polacy. Noszą co chcą a Tobie żal duuuupę ściska bo też byś chciał , a że nie możesz, to uważasz że jesteś "lepszy" od innych.