Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idziecie za darmo do Muzeum Historii Żydów Polskich ?

Polecane posty

Gość gość

w radiu mowią, ze są tlumy dzis i jutro za darmo

Gość gość
wystarczy,że w tv się na patrze, radio ciągle o Zydach od tygodnia,podobnie w prasie, to gdzie ja w końcu mieszkam do ku...wy nędzy,w Polsce czy w izraelu?

Gość gość
Żyd żyda żydem pogania!

Gość gość
“Nasza rasa jest Rasą Panów. Jesteśmy świętymi bogami na tej planecie. Różnimy się od niższych ras tak, jak one od insektów. Faktycznie, porównując do naszej rasy, inne rasy to bestie i zwierzęta, bydło w najlepszym wypadku. Inne rasy są uważane za ludzkie odchody. Naszym przeznaczeniem jest sprawowanie władzy nad niższymi rasami. Nasze ziemskie królestwo będzie rządzone przez naszego przywódcę za pomocą żelaznej pięści. Masy będą lizać nasze stopy i służyć nam jako nasi niewolnicy.” – Menachem Begin, premier Izraela, laureat Pokojowej Nagrody Nobla"

Gość gość
Żyd w rządzie,żyd w telewizji,żyd w muzeum-do k***y nędzy,niedługo żyd mi z lodówki wyskoczy- i jak tu nie być antysemitą ,niech ktoś mi powie!!! teraz w Polsce Polak ma tyle do powiedzenia,co żyd za okupacji....

Gość gość
wczoraj w tv pokazywali film o z lat 30ych o żydach polskich,różne miasta zamieszkane przez nich,były też zdięcia i filmy z mojej miejscowośi,do dziś przyjeżdzają ichnie wycieczki,łażą,oglądają,kierk****szukają,ale tam już nic nie ma,niemcy rozebrali i drogę z macew zbudowali,wiadomo tylko w którym miejscu był cmentarz,krzakami zarosło,pijaczki mają tam miejsce do balowania.Żydki chciały,żeby gmina ogrodziła,oznaczyła,zadbała,ale kasy nie dali,łażą tak tylko,ględzą i ględzą bez sensu...

Gość gość
Mieszkam w małym miasteczku niedaleko Leżajska(ten cadyk co tam leży) i co roku na te ichnie kucki mamy nalot desantowy tych żydków...masakra

Gość gość
dziadek mi opowiadał,że przed wybuchem ll wojn światowej,żydki mówili do polaków,,jak niemcy do polski przyjdą,to polacy buty będą nam(żydom)całować"Jak 39 rok przyszedł,to żydzina który to mówił,u dziatka w stodole się ukrywał przed szkopami,w zimie go wygarneli,boso po ulicy gnali,dziadek opier/dol dostał i na tym skończyła się żydowska buta...

Gość gość
Jakoś nie znalazłbym Muzeum Historii Polaków w Izraelu! Dlaczego komuś, kto pluje na nas i obarcza winą za obozy zagłady, budujemy Muzeum? Dlaczego buduje się komuś muzea w czasie gdy 500tys. polskich dzieci głoduje a 700tys. nie ma zaspokojonych podstawowych potrzeb? Dlaczego polskim studentom odmawia się stypendium a ukraińskim daje od ręki? Dlaczego Ukraińcom w czasie Majdanu zaoferowano pełną pomoc medyczną gdy odmawia się jej Polakom? Dlaczego ten kraj jest taki wredny dla własnych obywateli

Gość gość
Do osoby, która napisała "Jakoś nie znalazłbym Muzeum Historii Polaków w Izraelu" - a czy Polacy żyli w Izraelu tysiąc lat? Chyba nie... No i nie martw się, nie za Twoje pieniądze powstało to muzeum.... Ja się wybieram, ale nie za darmo, bo teraz za duże tłumy...

Gość gość
w pełni popieram wypowiedź wyżej

Gość gość
miałem na myśli wypowiedź z 9:51