Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmienić swój styl na taki z charakterem?

Polecane posty

Gość gość

Nie mówię tutaj o jakiś ostrych, rockowych czy metalowych stylizacjach. Bardziej o minimalizmie. Coś w stylu modelek z Cosa, chciałabym tylko dowiedzieć się jak osiągnąc taki image nie tracą przy okazji samej siebie. Może znacie jakieś dobre blogi modowe w takiej stylistyce? Ogólnie teraz idealnym mianem jakim można mnie określić to "atrakcyjna blondynka". Czyli nuuuda. Mam długie włosy do połowy pleców, duże niebieskie oczy, robię sobie pełny makijaż w kolorach nude, rozświetlacze, odrobina bronzera, zawsze mam zrobione paznokcie, które są długie i zadbane (noszę kolorową hybrydę) więc wyglądam powiedzmy atrakcyjnie. Chciałabym wyglądać atrakcyjnie ale w inny, mniej mainstreamowy sposób. Jak to osiągnąć?

Gość gość
W mojej szafie są same kobiece ubrania a mi się zaczął podobać taki nawet nieco androgeniczny styl. Ogólnie na codzień noszę trencze, płaszcze, ramoneski, często zakładam sukienki wytaliowane, koszule, jeansy, biużuterię, wysokie obcasy, marynarki ale to wszystko jest za słodkie. I z moją urodą własnie takiej nudnej blondyny efekt jest jak z bloga Kasi Tusk... A ja juz mam tego dosyć. Chciałabym ubierać się niebanalnie, jak to osiągnąć?

Gość gość
porada profesjonalnej wizazystki to okolo 100 pln :classic_cool:

Gość gość
A ktoś zna świetną wizażystkę w trójmieście?